2024. május 16. - Mózes, Botond

A Kossuth téri tüntetők ott folytatják, ahol októberben abbahagyták

A Parlamentet körülvevő kordon lebontását követően minden nap demonstrációt kívánnak tartani a "Kossuth téri tüntetők", akik az erre vonatkozó bejelentést megtették - mondta Gonda László, a Magyar Nemzeti Bizottság 2006 ügyvivője a Batthyányi örökmécsesné
2007. március 17. szombat 09:52 - Hírextra
Bene László országos rendőrfőkapitány péntek délelőtti sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy kockázatelemzést követően, a rendőrség március 18-án lebontja a Kossuth téren tavaly októberben felállított kordonokat. Gonda László este az örökmécsesnél azt közölte: március 20-tól április 30-ig minden nap 17 és 21.30 óra között demonstrációt kívánnak tartani az Országház előtti parkolóban.

Hozzátette: sátortáborozást és italozást nem engedélyeznek, és vállalják, hogy a kormányellenes tüntetés mindvégig megőrzi békés jellegét.

A bejelentést pénteken faxon juttatták el a Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz - fűzte hozzá.

A Batthyányi örökmécsesnél tartott kormányellenes tüntetésen mintegy 70 ember jelent meg, akik árpádsávos és nemzetiszínű zászlókat lobogtattak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását