2024. április 29. - Péter

Budaházy harcra buzdította a rendőrpalota előtt tüntetőket

Több szónok is harcra és "a rendőri terrorral" szembeni ellenállásra szólította fel az embereket az úgynevezett Magyar Önvédelmi Mozgalom által szervezett demonstráción, amelyen több mint 300 ember vett részt a fővárosi Teve utcai rendőrpalota előtt szerd
2007. március 14. szerda 20:58 - Hírextra
A magát bujkáló forradalmárnak nevező Budaházy György, akit a Szabadság téri szovjet hősi emlékmű rongálása miatt köröz a Nemzeti Nyomozó Iroda, magnófelvételről azt üzente a gazdáknak, a Kossuth téri tüntetőknek és a kormányellenes tiltakozóknak, hogy harcoljanak "a szabadságért".

A demonstráción Toroczkai László, a 64 Vármegye Ifjúsági Mozgalom tiszteletbeli elnöke azt mondta: 2007-ben nincs mit ünnepelni, csak emlékezni lehet.

A helyszínen megjelentek a Jobbik Magyarországért Mozgalom, valamint a Lelkiismeret '88 szervezet képviselői is. Az árpádsávos és nemzetiszínű zászlókat lobogtató emberek között néhány fekete ruhába öltözött bőrfejű is látható volt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

2007. március 16. 16:51
Próba
paki
2007. március 16. 13:38
Ez a pali a főnököd rémálma!
thurvj97
2007. március 14. 21:31
Tessék mondani ki ez a pali? Nem igaz, hogy nem tudnák lekapcsolni. Mű balhé, ha arra hivatkoznak, hogy nem szeretnének egy senkiből nemzeti hőst csinálni. Egyébként a normális ember már a kaszni mögött szeretné látni!Öt hajléktalan három sörért egy nap alatt bekasznizná. A rendőrség miért nem tudja?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását