2024. május 21. - Konstantin

Horn: "Kádár diktátor volt"

Horn Gábor szerint Kádár János öröksége nem lehet a kormányzati célok része, amíg az SZDSZ a koalíció tagja - így reagált az SZDSZ ügyvivője Horn Gyula beszédére, amelyet az MSZP Nyugdíjas Tagozatának vendégeként mondott csütörtökön Tolnán.
2007. március 9. péntek 11:37 - Hírextra
A volt miniszterelnök azt mondta, hogy "Kádár János olyat tett meg, amit kevés magyar politikus: az embereknek biztonságot teremtett, a megélhetés biztonságát", és szerinte Kádár szociáldemokrata politikus volt.

Horn Gábor pénteki közleményében azt írja, hogy Horn Gyula negyven év magyar diktatúrájának legfőbb vezetőjét, volt főnökét magasztalta. A liberálisok elutasítják a volt kormányfő szavait, egyúttal felhívják a figyelmét: káros és elfogadhatatlan szerintük az a kampány, mellyel a huszadik század egyik legkártékonyabb magyar politikusa iránt hamis nosztalgiát kelt. Az SZDSZ bízik abban, hogy az MSZP mostani vezetőinek nem ez a hivatalos álláspontja - zárul a közlemény.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

...
2017. december 13. 20:42
nánku
csibi
őrszem
atti
hocek
csitu
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását