2024. május 19. - Ivó, Milán

Négy továbbjutó a MÁV-tenderen

A MÁV Zrt. személyszállítási üzletágának vagyonértékelésére kiírt közbeszerzési pályázatra négy ajánlat érkezett, és valamennyi pályázót felkérik ajánlattételre az eljárás második szakaszában – közölte a MÁV Zrt.
2007. március 8. csütörtök 10:42 - Hírextra
A MÁV tájékoztatása szerint ajánlatot nyújtott be az INTERAUDITOR Kft. által vezetett konzorcium, a K-E-S Audit Kft., a PricewaterhouseCoopers Tanácsadó Kft. és a REORG-AUDIT Kft. A második forduló eredményének kihirdetése március utolsó harmadában várható.

A MÁV szerint a gyorsított eljárást az indokolja, hogy a tervek szerint a 2007. július elsején kezdi meg működését a személyszállítási üzletágból szerveződő új társaság MÁV Start Zrt. néven.

A nyertesnek a gördülő állomány értékelése mellett az egyéb vagyonelemeket is lajstromba kell majd vennie. Így az egyéb tárgyi eszközök, az immateriális javak, a befejezetlen beruházások és a beruházásra adott előlegek értékelésére is sor kerül.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását