2024. május 11. - Ferenc

"Tárgyalni kell Orbánnal, mert vér folyik majd az utcákon"

A új többség nevében találkozót kezdeményeznek a Kossuth téri tüntetők a Fidesz elnökével, hogy március 15-e előtt tisztázzák politikai nézetkülönbségeiket - közölte a Magyar Nemzeti Bizottság 2006 ügyvivője a Nemzeti Múzeum lépcsőjén tartott szerdai sajt
2007. március 7. szerda 15:02 - Hírextra
"Mi vagyunk az új többség és mi nem adtunk felhatalmazást egyetlen politikai pártnak sem, hogy nevünkben nyilatkozzon, ezért felszólítjuk Orbán Viktort, hogy hagyja abba ezt a kint is vagyok, bent is vagyok játékot" - jelentette ki Molnár Tamás.

Hozzátette: arra kérik a legnagyobb ellenzéki párt elnökét, ne határolódjon el a tüntetőktől, miközben hivatkozik rájuk az új többség nevében. Úgy fogalmazott, tárgyalniuk kell a Fidesz elnökével, "mert elképzelhető, hogy ismét vér fog folyni a pesti utcákon".

A Fidesz elnökét levélben arra is kérik, hogy tegyen méltó gesztust ünnepi beszédében azok felé, akik ma is vállalják az egykori márciusi ifjak forradalmi üzenetét.

Gonda László ügyvivő kijelentette: nem akarják megzavarni az állami rendezvényeket. A Fidesszel egyeztettek programjaikról. Követelik, hogy az esti órákban a Kossuth téren emlékezhessenek meg a 48-as forradalom hőseiről.

Elmondta azt is, hogy a Fidesz Erzsébet hídnál tartott rendezvényén jelen lesznek és zászlóikkal, transzparenseikkel jelzik ottlétüket, kormány elleni tiltakozásukat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

hederg
2007. március 8. 20:56
Szerintem is itt az ideje,hogy Orbán tiszta vizet öntsőn a pohárba!

Az "uriember" fenyegetése pedig én úgy látom csak az utolsó szalmaszál.

Ha a Fidesz kilép mögüllük rájönnek poszem nagyságukra,és eltünnek a sülyesztőbe!
Machiavelli
2007. március 7. 15:45
Na vitya, ha kivitted az utcára a politikát és ezzel heccelted a csőcseléket akkor most tegyél rendet. Ne a hazádat árulni járj ki Brüsszelbe osbán viktor mihály.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását