2024. április 26. - Ervin

A rendőrpalota után a többi rendőrporta védelmét is megerősítették

Nem csak a Teve utcai rendőrpalotának, hanem az ország összes rendőrkapitányságának a védelmét megerősítették a keddi támadást követően.
2007. február 14. szerda 14:32 - Hírextra

Az országos rendőrfőkapitány elmondta: körlevélben hívta fel a megyi rendőr-főkapitányok és a városi rendőrkapitányok figyelmét a rendőrségi objektumok fokozott védelmére. A konkrét intézkedésekről minden rendőrparancsnok saját hatáskörben dönt. Nógrádban például mostantól este héttől reggel hétig géppisztolyos őrség vigyázza a megyei kapitányság épületét.

Bene László a Független Hírügynökségnek azt is elmondta, hogy tavaly mintegy 400-zal többen mentek nyugdíjba, mint az előző évben, ám az idén nem tart pánikszerű leszerelési hullámtól, mert a rendőrök biztosítékot kaptak arra, hogy akik 20 éves szolgálati viszonnyal rendelkeznek, azok a jövőben változat feltételekkel mehetnek nyugdíjba.

A magyar rendőrségnél dolgozók átlagéletkora egyébként 34 év, a járőrszolgálatban lévőknél 28 év. A jelenleg üres álláshelyeket a nyáron töltik fel, akkor várhatóan 7-800 tiszt, illetve tiszt-helyettes kerül majd állományba - tette hozzá az országos rendőrparancsnok.

Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását