2024. május 4. - Mónika, Flórián

Terrorcselekmények a Fidesz és a Jobbik ellen?

Életveszélyes fenyegetést tartalmazó elektronikus levél miatt tett feljelentést a rendőrségen a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke - értesült a HavariaPress.
2007. február 13. kedd 17:34 - Hírextra

A hírügynökség érdeklődésére Vona Gábor elmondta, hogy kedden délben, 12 óra 12 perckor érkezett a párt központi e-mail címére a fenyegető küldemény. Ebben egy magát antifasiszta csoportvezetőnek nevező, és állítólagosan egy mögötte álló, 200 fős tömegre hivatkozó névtelen feladó annyit közölt, hogy amennyiben március 15-én olyan rendbontás történik, ami nem tetszik nekik, terrorcselekményeket fognak elkövetni a Jobbik és a Fidesz ellen.

Az e-mail feladója azt állította, hogy minden eszközük megvan a kilátásba helyezett akciókra, amely magában foglalja az érintett pártok székházainak felrobbantását és vezetőik likvidálását is. A levél egyebek közt így fogalmaz: a megfenyegetett pártok akarták a terrort, most meg is fogják kapni.

A levél hangvétele miatt a Jobbik részéről úgy döntöttek, hogy komolyan veszik a fenyegetést, emiatt a késő délutáni órákban feljelentést tettek a BRFK-n, illetve a mai naptól rendőri védelmet kértek a párt székházához. A Jobbik elnöke elmondta azt is, hogy a szervezet rendszergazdái már azonosították a feladó számítógépének IP címét, ezt ugyancsak átadták a rendőrségnek. Vona Gábor azt nem tudta megmondani, hogy vajon az e-mailt a feladója elküldte-e a Fidesznek is, ám mint mondta, a küldemény érkezéséről és annak tartalmáról már tájékoztatták a Fideszt.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását