2024. május 14. - Bonifác

Anna Nicole Smith lánya sok pénzt ér

Gábor Zsazsa férje, Frederick von Anhalt herceg is azt állítja, hogy ő a csütörtökön elhunyt Anna Nicole Smith egykori topmodell, színésznő öthónapos kislányának az apja, ami csak bonyolítja az éppen folyó apasági pert.
2007. február 10. szombat 08:32 - Hírextra
Közölte, hogy pert indít, ha a bíróság a perben részt vevő bármelyik férfinak odaítéli a gyereket. Az 59 éves von Anhalt és a 90 éves Gábor Zsazsa több mint húsz éve házasok. Az egykori szexszimbólum, filmsztár egészsége az utóbbi években megrendült, 2005-ben szélütés érte, előtte 2002-ben pedig részlegesen lebénult egy autóbalesetben.

Von Anhalt herceg - aki a nyolcadik férje - elmondta, hogy először a 80-as években találkozott Anna Nicole-lal, amikor az még J. Howard Marshall milliárdos felesége volt. A fiatal nő ment oda hozzá és Gábor Zsazsához a New York-i Plaza Hotelban. "Nagy rajongója volt Zsazsának, és olyan akart lenni, mint ő, hercegnő" - mondta von Anhalt az interjúban.

Felesége és Smith nem sokkal később rendszeresen találkozni kezdett, őt pedig arra kérlelte Anna Nicole, hogy csináljon belőle is egy olyan hölgyet, mint a neje. De miután ő nem akart elválni Gábor Zsazsától, csak az jöhetett szóba, hogy örökbe fogadják.

Von Anhalt - mint mondta - már alá is írta az örökbe fogadáshoz szükséges iratokat, de felesége elvetette az ötletet.

Pénteken megkezdődött az előző este elhunyt Smith boncolása. Anyja, Vergie Arthur az ABC televízió reggeli műsorában azt állította, hogy lányával is a túl sok gyógyszer végzett, hasonlóan unokájához, lánya fiához, Danielhez, aki abban a kórházi szobában halt meg tavaly, amelyben a frissen szülő anyja feküdt.

Egy nem hivatalosan felkért orvos szakértő szerint Daniel halálát depresszió elleni gyógyszerek és Metadon együttes hatása okozta. Smith ügyvédje, Ron Rale azt mondta: a volt tévésztár már több napja lázas betegen feküdt, és még mindig depressziós volt 20 éves fia öt hónappal korábbi halála miatt.

Smith 39 éves korában csütörtök este a Florida állambeli Hollywoodban váratlanul halt meg, egyelőre ismeretlen okból. A rendőrség azóta sok embert kihallgatott a szállóban. Egy rendőrfőnök úgy nyilatkozott, hogy a halálesetben semmi nem tűnik gyanúsnak.

A Playboy magazin egykori sztárja az 1990-es évek közepén arról híresült el, hogy feleségül ment a nála 63 évvel idősebb J. Howard Marshall milliárdoshoz, aki esküvőjük után 14 hónappal meghalt. Anna Nicole Smith azóta pereskedett férje családjával az örökség ügyében. Az ügy még mindig fellebbezés alatt áll, és várható részesedésének egyetlen örököse Smith jelenleg öt hónapos kislánya lehet.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását