2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

A "szegénypoilitika" bántja a nagycsaládosokat

A családok közeli jövője nem valami fényes Magyarországon - mondta a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) elnöke szombaton a baranyai megyeszékhelyen, újságíróknak. Magyarországon jelenleg szegénypolitika és nem családpolitika van.
2007. február 10. szombat 16:12 - Hírextra
Szabó Endre a megoldási javaslataik között azt emelte ki, hogy a kormány "ne verje szét esztelenül az egészségügyet, hanem azt ésszel, szakemberek bevonásával alakítsa át".

Hozzátette: a NOE ellenzi a több biztosítós egészségügyi rendszer bevezetésének tervét, helyette az egybiztosítós rendbetételét és az ágazati dolgozókkal való rendszeres konzultációkat javasolja. Mi nem tudunk és nem is akarunk tévé székházat megtámadni, mi egyet tudunk, a társadalom hangját megjeleníteni. Ebben viszont erősek vagyunk - mondta Szabó Endre.

Az elnök a NOE elmúlt húsz évéről szólva beszámolt arról, hogy az egyesület egy baráti társaságból vált az ország egyik legnagyobb, több mint százezer tagot számláló szervezetévé. Megjegyezte: továbbra is kiemelt feladatuknak tekintik annak bemutatását, hogy családban élni jó. Ezért a jövőben is nem csak a nagycsaládosok, hanem minden család érdekeit igyekeznek képviselni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását