2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Az olasz nők a legaktívabbak a szexben

Az európai Fogamzásgátlás Társaságának nemzetközi felmérése szerint kontinensünkön az olasz nők a legaktívabbak szexben. 59 százalékuk hetente legalább egy alkalommal él nemi életet.
2007. február 7. szerda 05:57 - Hírextra
A felmérést 14 országban végezték el, összesen 11.490, 15-49 év közötti nő részvételével, írja az 123.hu. Az eredményből kiderül, hogy az olasz nőknek csak a 29 százaléka szed fogamzásgátló tablettát, többen a megszakításos módszert, vagy az óvszer használatát kedvelik. A 2006-os adatok szerint a legtöbben Szardínia szigetén védekeznek fogamzásgátlóval a nem kívánt terhesség ellen, és a dél-olasz Basilicata tartományban alkalmazzák a legkevesebben ezt a módszert.

Az első szexuális kapcsolat létesítésekor az európai nők 30 százaléka egyáltalán nem védekezik, és csak 20 százalékuk konzultál a nőgyógyászával. A férfiakat 75 százalékban vonja be partnerük a fogamzásgátlás módjának megválasztásába.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását