2024. május 2. - Zsigmond

Hilton kokainért bármit...

Fény derült a valódi okra, miért akarja beperelni a Parisexposed.com című oldalt Paris Hilton. A naplóból kiderül, hogy a szállodalánc-örökösnő bulímiában, alkohol- és drogfüggőségben szenved.
2007. február 6. kedd 15:06 - Hírextra
Eddig mindenki azt hitte, hogy a weboldalon található meztelen fotók miatt "rágott be" a szállodaörökösnő, írja a hirado.hu. Most azonban kiderült, hogy ez csak a jéghegy csúcsa. Egyébként is Paris Hiltont csak az nem látta még meztelenül, aki nagyon nem akarta. A botrányhős megtalált személyes holmijai közül azonban előkerültek sokkal ütősebb dolgok is: Paris naplóbejegyzései, amelyekben nyíltan ír bulímiájáról, valamint drog- és alkoholfüggőségéről.

A News of the World című lap belenézett a naplórészletekbe, amelyből kiderül, hogy Paris Hilton minden kétséget kizáróan bulímiában szenved. Ez azonban csak a kezdet, később újabb káros szenvedélyekről esik szó.

"Józan akarok maradni és hetente legalább kétszer el akarok menni az anonim alkoholisták közé. Légy őszinte, akkor is, ha az problémákat jelenthet neked. Egyél egészségesen" - győzködi Paris saját magát.

Az alkohollal és a bulímiával azonban még korántsem merültek ki a milliomoslány káros szenvedélyei. A videofelvételeken Paris részletesen beszél drogfogyasztásáról, valamint elárulja, hogy némi kokainért még szexuális játékokba is hajlandó volt belemenni.

Egy másik helyen Paris alapos részletességgel leírja nemi aktusát Jason Shaw nevű korábbi szeretőjével. Ezzel a férfival volt többek között Amsterdamban is, ahol a szőkeség a néhány jointon kívül hallucinogén gombát is fogyasztott.

Paris személyes tárgyai úgy kerültek nyilvánosságra, hogy a Hilton szállodalánc örököse két évvel ezelőtt egy raktárban helyezte el személyes holmiját, de elfelejtette befizetni a 208 dolláros bérleti díjat, így a raktárban lévő dolgait egyszerűen elárverezték. A "csomagot" egy szemfüles befektető, Bardia Persa vásárolta meg, aki a szerzeményt részletekben feltette a világhálóra.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását