2024. május 5. - Györgyi

Jolie hozzámegy Pitthez

Egyes hírek szerint Angelina Jolie édesanyja halálos ágyán megígérte, hogy hozzámegy barátjához, Brad Pitthez. Már csak az a kérdés, hogy a házasságtól örökösen húzódozó Jolie mennyire veszi komolyan az adott szót.
2007. február 5. hétfő 13:57 - Hírextra
A Jolie-Pitt pár melett Jolie bátyja is jelen volt Marcheline Bertrand halálos ágyánál, aki hét éves rák ellen folytatott harcába végül belehalt a a Los Angeles-i Cedars-Sinai Egészségügyi Központban. A hírek szerint néhány órával anyja halála előtt Jolie megígérte, hogy hozzámegy Pitthez.

Egy bennfentes szerint "Marcheline fogta Angie kezét és azt mondta neki: 'Menj hozzá ehhez a férfihoz. Ő egy angyal, akit azért küldtek, hogy vigyázzon rád." Marcheline szinte úgy tekintett Pittre, mintha a saját fia lenne. Állandóan azt hajtogatta lányának, hogy menjen hozzá feleségül. Brad többször is megpróbálta már Joliet az oltár elé húzni, de ő mindig felcsattant és azt mondta, hogy őket a gyerekek kötik egymáshoz."

Az érdekes az egészben, hogy Jolie édesanyja, aki maga is színésznő, illetve modell volt szintén egyedül nevelte fel két gyerekét, miután nem sokkal születésük után az apa, Jon Voight elhagyta őket.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását