2024. április 29. - Péter

A Fidesz és az MDF újra együtt

A Fidesz is csatlakozik az MDF azon kezdeményezéséhez, hogy hozzanak létre vizsgálóbizottságot a Centrum Parkoló Kft. ügyében - jelentette be Dávid Ibolya, az MDF elnöke pénteken Hajdúszoboszlón.
2007. május 12. szombat 07:24 - Hírextra
Kifejtette: így már jó esély van arra, hogy fel fog állni a vizsgálóbizottság, és ezáltal elejét lehet venni annak, hogy "háttérmegállapodások, mélyben rejlő üzleti érdekek határozzák meg az egyes pártok együttműködését". A pártelnök múlt csütörtökön jelentette be, hogy az MDF parlamenti vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi a Centrum Parkoló Kft. ügyében, a Figyelő című hetilap írása alapján.

Dávid Ibolya emlékeztetett arra, hogy az MDF hosszú ideje fellép annak érdekében, hogy szüntessék meg Magyarországon a 70-30-as világot, és reményét fejezte ki, hogy a Fidesz csatlakozásával lehetőség nyílik erre.

Kérdésre válaszolva a politikus elmondta: egyelőre nincs tudomása arról, hogy az MSZP, az SZDSZ és a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) válaszolt volna az MDF csatlakozásra hívó levelére Dávid Ibolya közölte: bízik benne, hogy a pártok partnerek lesznek a kezdeményezésben, tisztán akarnak látni ebben az ügyben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását