2024. április 30. - Katalin, Kitti
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Nem egyszerűen bio, hanem kifejezetten BIJÓ

"Számomra tényleg csodálatos ez a központ, és nemcsak azért, mert a közelben lakom, hanem attól, hogy a testem, a szellemem és a lelkem is egyetlen helyen megkaphat mindent, amire vágyik. Pilatesre biztosan eljárok ide, de ha az időm engedi, hetente többször masszíroztatom is magam" - Pokorni Lia.
2014. március 21. péntek 08:24 - Soós Kálmán
Ezekkel a szavakkal ajánlotta figyelmünkbe Magyarország legnagyobb természetgyógyászati központját Pokorny Lia Budapesten, a Róbert Károly körúton. A színésznő az elsők közt kényeztette magát a Bijóban, és az arcát adta a naponta újabb részlegeit megnyitó, hatezer négyzetméteres egészségközponthoz.
A korábbi Renault-központ belső terét alaposan átalakították az egészségtudatos vendégek kedvéért. Csaknem ötszáz beszállító 17 ezer gyógy-, bio- és reformtermékét lehet elérni a földszinti bevásárlóközpontban, amelynek egyik része vevőkártyás raktáráruház, a másik pedig kisebb szortimentet kínáló kiskereskedés. Ám az utóbbiból könnyű átszólni a nagykerbe, ha az igényes vendég nem talál valamit a polcokon. Rövidesen megnyílik a Bijó webáruház, így a távolabb élő is szörfözhet a kínálatukban, a gyors kiszolgálás érdekében pedig országos futárhálózatot hoztak létre.

A harmóniaházat megálmodók persze a betérő vendégnek örülnek leginkább, hiszen az általuk TEST-nek becézett földszintről a LÉLEK emeleti lakába, a Bijó Öngyógyító Központba emelkedhetünk. Itt nyolcvan természetgyógyász gondoskodik arról, hogy szinte a létező összes terápiát, kezelést és masszázst megismerhessük.
 

Bud(h)apest


A pilatesz vagy a csikung hívei csoportos mozgásra alkalmas termekben - az egyiket Bud(h)apestnek nevezték el - hódolhatnak szenvedélyüknek. Utána a bonsai tetőkert teázójában is felfrissíthetik vagy kipihenhetik magukat.

Az emeleten berendeztek négy helyiséget a Bijó Rendezvényközpont számára, hogy a SZELLEM is megkaphassa a magáét. A tervek szerint lesz itt családállítás, pszichodráma foglalkozás, önismereti szeminárium. Coachingcsoportok éppúgy otthonra lelhetnek majd itt, mint a termékeiket bemutató biotermesztők – ebből mind a szakmai megoldásokat illetően, mind falatokban ízelítőt kaptak a megnyitó résztvevői.
 

A Bijó svájci és magyar tulajdonosai áprilisban Debrecenben, majd később Miskolcon, Szegeden, Győrben, Pécsett és Nyíregyházán is berendeznek hasonló központot azoknak, akiknek módjuk van eleget költeni az egészségükre, hogy ne kelljen később belegabalyodniuk vagy -rokkanniuk a betegségükbe.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását