2024. május 21. - Konstantin
Rálőttek Robert Ficóra a Pozsonytól 180 kilométerre északkeletre található Handlovában (Nyitrabányán) tartott kormányülés után, a helyi kultúrház előtt.
Top hírek:
 

Európa jövője a biztos alapokon nyugvó, nyitott és szabad tudományon és oktatáson múlik

Közös nyilatkozatban hívják fel a figyelmet a tudomány és a kutatás fontosságára a 27 EU-tagállam tudományos akadémiái vagy annak megfelelő tudós testületei.

"Teljes kudarc a kormány akkustratégiája"

A Párbeszéd – ZÖLDEK írásbeli kérdéssel fordul Nagy Márton gazdasági miniszterhez a kormány elhibázott akkumulátorstratégiája miatt, és közös ülésre hívja össze az Országgyűlés Fenntartható Fejlődés Bizottságát és Gazdasági ...
További híreink:

Távoznia kellett a Fiatal Családosok Klubjából

A tegnapi napon küldött sajtóközleményünkben – amely alább olvasható teljes egészében – írtuk, hogy kérdésekkel kerestük meg a Fiatal Családosok Klubját (FICSAK), miután egy vezető beosztású munkatársuk a nekünk küldött emailjében rossz viccnek nevezte, majd burkolt rasszimussal nyilvánult meg a családi pótlék megemeléséről.

Tovább folynak a harcok Gázában

Az izraeli hadsereg (IDF) szerdán tovább harcolt délen, a Gázai övezetben, és északon, a libanoni határnál is a katonaság tájékoztatása szerint.

Ryan Gosling beköszönt, a közönség sikított

Személyes megjelenésével dobta fel A kaszkadőr című filmjét beharangozó műsort Ryan Gosling, s bár ő maga ezúttal nem vállalkozott semmilyen mutatványra, a közönség így is egy emberként sikított örömében.

Nőtt az unió GDP-je

Az euróövezetben és az Európai Unióban is nőtt a gazdaság teljesítménye az idei első negyedévben éves és negyedéves összehasonlításban egyaránt - az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat szerdán ismertetett nem végleges számításai szerint.

Giro d'Italia: Valter mindent megtesz

Valter Attilának reményei szerint sok lehetősége lesz megvalósítani a céljait a szombaton rajtoló 107. Giro d'Italia országúti kerékpáros körversenyen.

Magyar fiatalok az amerikai tudományos világbajnokságon

2024. május 14-én kezdődik Los Angelesben, USA az International Science and Engineering Fair, a tudományos versenyek világbajnoksága, melyen Magyarországot két végzős gimnazista, Laskai Szilveszter és Vajda Ádám képviseli

Mihez kezd egy kislány a szupererejével?

Optimisták a filmipari szakemberek a Képzeletbeli barátok című vígjáték jövőjét illetően, 40 millió dollár feletti amerikai nyitó hétvégét jósolnak neki.

Másodszor is kattant a bilincs

Több mint egy tucat bűncselekményt elkövetett egy 24 éves kecskeméti férfi, akit korábban már őrizetbe vettek, de ismét bűnözött és ezúttal sem úszta meg a felelősségre vonást.

Fejleszd magad női vezetőként hangoskönyvekkel!

Sokan azt gondolják, cégvezetők csak férfiak lehetnek, ők ugyanis sokkal határozottabbak, képesek érzelemmentesen kommunikálni és célorientáltak. Ám napjainkban már egyértelműen bebizonyosodott, hogy igen is, a nőkből is lehetnek kiváló vezetők, menedzserek.

Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását