2024. április 27. - Zita

Miért éppen a hajtogatott kéztörlő papírra essen a választása?

A hajtogatott kéztörlő papír kiváló minőséget jelent, számos előnnyel. Olyan termék, ami megkönnyíti az Ön dolgát. Többféle változata van – többrétegű, többféle színű és kiszerelésű, így könnyű lesz megtalálni a legmegfelelőbbet.
2024. március 16. szombat 18:11 - HírExtra

A hajtogatott kéztörlő papír elegáns megjelenése minőséggel párosul

A Flor webáruházban beszerezhető kéztörlő papírok minőségi termékként nem fognak csalódást okozni Önnek sem. Például a kétrétegű Wepa V hajtású, a Tork V és C hajtású kéztörlő papír egyaránt a kéztörlés legmagasabb szintjét jelentik. Használatukkal nem jelent többé gondot a kellemetlenül nedves tapintás, a vízcseppektől elcsúnyult kilincs és az a rengeteg kellemetlenség, amit egy silány minőségű papírtörlő okozhat.

A széles termékpaletta – V és C hajtású kéztörlők, W és Z hajtású kéztörlők, Interfold és egyéb hajtású papírtörlők – segít Önnek abban, hogy a felhasználási szándékhoz legjobban illő változatot válassza. A higiénia megteremtése hatékony lesz, ami olyan végeredménnyel jár, amivel elégedett lesz mindenki.

A hajtogatott kéztörlő papír csökkenti a baktériumok terjedésének esélyét

A hajtogatott kéztörlő papírok mindig higiénikus megoldást nyújtanak. Ezt azoknak az egyedi hajtogatási technikáknak köszönhetnek, amelyek által mindenki csak azt a kéztörlő lapot érintheti meg, amit el is vesz az adagolóból. Ezzel ugyanis a nyilvános mosdókban csökkenni tud a baktériumok terjedésének esélye. Mivel a kéztörlők nagy nedvszívó képességgel rendelkeznek, a hatékony kéztisztítás minden feltétele adottá válik.

Hajtogatási módok és felhasználási lehetőségek

  • V és C hajtású kéztörlő papírok 

Kiváló megoldást nyújtanak a kézszárításhoz, de a kiömlött anyagok felitatásához és letörléséhez is. Könnyen adagolhatók, költséghatékonyan használhatók – a megfelelő adagolók alkalmazásával lényegesen kevesebb lesz a hulladék, hiszen csak a szükséges mennyiségű lapot lehet az adagolóból kihúzni. Általában közepes forgalmú mosdók részére ideális választás, azokon a területeken, ahol különösen fontos a higiénia.

Csak el kell helyezni az előírásoknak megfelelően a V és C hajtású papír kéztörlőket az adagolókban, és már használhatja is azokat minden egyes nap. A C hajtású kéztörlő elhelyezése kicsivel nagyobb odafigyelést igényel, mert a kialakítása miatt a papír betöltésekor akadhatnak problémák, amelyek később a felhasználó részére is nehézséget okozhatnak a kéztörlő kihúzásakor.

  • Interfold W és Z kéztörlők

Az Interfold W és Z hajtogatású papír kéztörlők piacvezető megoldásoknak számítanak, mert nagy segítséget jelentenek akkor, ha kevés hely áll rendelkezésre a kéztörlő adagoló elhelyezésére. Így a kisebb méretű mosdókba kitűnőek, a keskenyebb dizájnnak köszönhetően pedig elegánsabbak is, mint egy normál adagoló.

Az egymásba hajtogatva elkészített kéztörlők gyors adagolást tesznek lehetővé, kompakt kialakításuk miatt jól illeszkednek az adagolókba, használatuk során nagy méretűre is kihajthatóak.

Válasszon Ön is igényei szerint a Flornál!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását