2024. április 27. - Zita

A Fidesz a "sajátjait fizeti ki"

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja szerint a Fidesz feléli az erőforrásokat azzal, hogy az uniós ciklusban rendelkezésre álló pénzek nagy részét már idén lekötik.
2016. január 27. szerda 13:37 - HírExtra

    Berkecz Balázs, az ellenzéki párt elnökségi tagja szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján példákat említve közölte, hogy a Közigazgatás- és Közszolgáltatás-fejlesztés Operatív Program és a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program teljes keretének 88,91 százalékát, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretének 75,19 százalékát, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programnak pedig 55,80 százalékát tervezik elkölteni.

    A Vidékfejlesztési Program hétéves keretének 94,2 százalékát akarják idén kifizetni úgy, hogy a pénzek kiosztásáért felelős helyi akciócsoportok még csak a tervezési fázisban járnak - emelte ki Berkecz Balázs hozzátéve, a Baranya megyei önkormányzat elnöke már arról tájékoztatott több ellenzéki polgármestert, hogy "ne is számítsanak az első körben például fejlesztési pénzekre".

    Véleménye szerint a Fidesz alapvetően a "sajátjait fogja (...) kifizetni", a hirtelen pénzfelhasználás pedig csak a korrupciós indexet fogja növelni.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását