2024. április 26. - Ervin

Kate Winslet nem rossz anya

Sokat bírálták amiatt Kate Winsletet, hogy két gyermeke két különböző apától származik, és nyilván nincs rájuk elég ideje. Az Oscar-díjas színésznő ráadásul most várja harmadik gyermekét – harmadik férjétől.
2013. október 22. kedd 13:06 - HírExtra
Kate azonban visszautasítja a vádakat, hogy sokat dolgozó anyaként nevelőnőkre bízná gyermekeit, akik az apjukat is ritkán látják. „Az emberek a szemüket forgatják: szegény gyerekek, miken mehetnek keresztül! – mondja a színésznő. – Hát ezt kikérem magamnak! A gyerekeim mindig velem vannak, és nem a nevelőnők terelgetik őket erre meg amarra. És olyan sincs, hogy hol az apáiknál vannak, hol nálam, és emiatt folyton ingázniuk kell. Magam mellett tartom őket, de ettől még nagyon jó kapcsolatuk van az apáikkal is."

Kate nagylánya, Mia már 13 éves, ő a színésznő Jim Threapletonnal kötött házasságából származik. Jim rendezőasszisztens volt 1998-ban A marokkói kaland című filmben, itt szerettek egymásba Kate-tel. Nem sok jövőt jósoltak a házasságuknak, és 2001-ben tényleg el is váltak. A színésznő második férje Sam Mendes rendező volt, tőle született most kilencéves Joe nevű kisfia. A házasság nyolc évig tartott, és azért romlott meg, mert a sok munka miatt alig találkoztak. Kate tavaly ment férjhez Ned Rocknrollhoz, és néhány hét múlva megszületik közös gyermekük.

Kate Winslet hamarosan a Nyárutó című drámában látható Josh Brolin oldalán. Az eddig csak fesztiválokon bemutatott film a kritikusok kedvence. A rendező Jason Reitman (Egek ura).
(Labor Day - hazai bemutató: 2014. február 6.)

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását