2024. május 19. - Ivó, Milán

Újra a médiában Toncsi?

Úgy tűnik, jóra fordul az egykori szépségkirálynő sorsa: miután az elmúlt időszakban a gyermeke apjával folytatott háborúskodása miatt az érdeklődés ­középpontjába került, újra felfigyeltek rá a tévék is. Ő maga titkolja, de a Bors megtudta, melyik műsorban lép majd fel jövőre.
2012. december 5. szerda 15:44 - HírExtra
Évekig nem lehetett hallani Bálint Antónia egykori szépségkirálynőről, akit fénykorában a televíziók is foglalkoztattak műsorvezetőként, ám az utóbbi időben mintha elfeledkeztek volna róla.

Ám másfél éve, magánéleti botrányai kapcsán újra nagy sajtója lett. Mint ismert, Toncsi kislánya édesapjával, Földesi-Szabó Lászlóval csatázott hol az újságok címlapján, hol a gyámügyön, hol a bíróságon egészen addig, míg az egykori alapítványi vezért hat év börtönre nem ítélték.
Antónia újra formában van, alig várja, hogy bejelenthesse rajongóinak visszatérését

Talán a nagy médiafelhajtásnak is köszönhető, hogy Toncsi nagy lehetőség előtt áll. A Bors úgy értesült, hogy az RTL II-n januárban induló Szombat esti láz című műsor szereplője lesz. Ezzel tulajdonképpen pénzre váltja az elmúlt időszak szenvedéseit.

Antónia hivatalos rajongói Facebook-oldalán többször utalt arra, hogy nagy változások várhatók az életében.

„Jaj, nagyon jó hírt kaptam! 2013-ban mindenképpen nagyon sokat leszek a képernyőn. Ezt kaptam a Mikulástól. Jaj, de boldog vagyok! Már alig várom, hogy megtudjátok ti is a részleteket” – írta vasárnap, de szerződéséről még nem beszélhetett.

– Egyelőre nem mondhatok semmit. Sokan drukkolnak nekem, és valóban jól is kijöhetek az elmúlt időszakból. Hamarosan több dolog is kiderül a következő évemről, de ennél többet nem árulhatok el – mondta a Borsnak Toncsi.

Az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter nem kívánta kommentálni a Bors értesülését.
Forrás: borsonline
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását