2018. június 22. - Paulina

Cigaretta-fogás 140 millióért

Több mint 140 millió forint értékű csempészett cigarettát foglaltak le Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a helyi határrendészek - közölte a térségi rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel.
2012. március 29. csütörtök 11:55 - HírExtra
Fedor Rita elmondta: az egyik szállítmányra előzetes bűnügyi információk alapján egy kölcsei almáskertben bukkantak a határrendészek szerdán. Az ott őrizetlenül álló teherautó ponyvával fedett rakterében 107 ezer 500 doboz ukrán zárjegyes cigaretta volt, több mint 70 millió forint értékben.
A főhadnagy hozzátette: csempészeket nem találtak az almáskertben, azok felkutatására a dohányárut lefoglaló Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) indított nyomozást.

A szóvivő tájékoztatása szerint a másik csempészszállítmányt Tarpa és Tivadar között, egy arra közlekedő mezőgazdasági vontatón találták a beregsurányi határrendészek. A pótkocsin 100 ezer doboz, ugyancsak ukrán zárjegyes cigaretta volt, amelynek a jövedéki törvény által számított értéke mintegy 70 millió forint.

A határrendészek a járművet vezető magyar állampolgárt és a dohányárut átadták az ügyben illetékes NAV munkatársainak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását