2024. április 26. - Ervin

Lelkesen jet-skizett Balázs

Sebestyén Balázs (34) lebukott! Az RTL Klub műsorvezetőjéről az Északi összekötő vasúti híd lábánál, jet-skizés közben készített képeket olvasó-riporterünk, V. É. A Blikk úgy tudja, Balázs olyan területen is repesztett a vízen, ahol nem szabad!
2011. szeptember 12. hétfő 11:55 - HírExtra
Legalább fél órán át szelte a habokat a Dunán Balázs, már-már gyermeki örömmel arcán
– Egy körülbelül tíz fős társasággal szórakozott a Római-parton. Nagyon jól érezték magukat, nevettek, hülyéskedtek. Balázs egy fekete hajú hölggyel volt, aki bizonyára a felesége, azután vízre szállt. Egy jó fél órát biztosan jest-skizett – mondta el a Blikknek olvasó-riporterünk, akinek a fotókért természetesen jár a tízezer forint. A képeken jól látszik, hogy a Duna abban az időszakban is forgalmas volt, motorcsónakok, hajók is megfordultak rajta. Balázsnak az egyikkel majdnem meg is gyűlt a baja.

– Eleinte kicsit bátortalan volt, aztán pár perc elteltével már úgy jet-skizett, mintha világ életében ezt csinálta volna. Aztán feltűnt egy motorcsónak, épphogy el tudott menni mellette – mondta el a látottakat olvasónk, akinek még ezt is sikerült megörökítenie.

A Nemzeti Közlekedési Hatóság munkatársa a Blikk kérdésre kifejtette: a Duna főágán csak bizonyos szakaszokon szabad motoros vízi sporteszközöket használni. Az általuk rendelkezésre bocsátott adatokból kiderül: azon a részen, ahol Balázs szórakozott, a hídtól északra, az 1657-es folyamkilométertől a Szentendrei-sziget felé szabad a pálya, míg a műsorvezető nagyjából a 1654-1656-os kilométer között, vagyis a tilosban járt.

Mint a Budapesti Rendőr-főkapitányságon általánosságban elmondták, ha az eset a hatóság tudomására jut, szabálysértési eljárás indul. A büntetési tétel 20-30 ezer forint.

A BRFK kérdésünkre, mely szerint akkor az RTL Klub sztárja szabálysértést követett-e el, ezt a választ adta: a Vízrendészeti Rendőrkapitányság vizsgálja, hogy történt-e bármilyen szabálysértés.

Sebestyén Balázst napok keresztül kerestük, de nem tudtuk elérni.
Forrás: blikk.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását