2024. április 24. - György

Túl az egymillión

Különleges nap volt a mai az Aquaworld Budapest élményfürdőben. Ugyanis július 29-én, délelőtt tíz órakor érkezett meg az egymilliomodik látogató a fürdő-komplexumba.
2011. június 29. szerda 17:18 - HírExtra
A Turcsán család reggel még nem sejthette, hogy ez a nap róluk fog szólni. A kétgyermekes újpesti család egy pár órás kikapcsolódásra indult közeli aquaparkba és a lehető legjobbkor tettek így. A bejáratnál található számláló pont akkor érte el a bűvös egymilliót, amikor ők megérkeztek, így őket illette az értékes ajándékcsomag.

A szerencsés családfő búvároktatást és egy Ferrari tesztvezetést nyert, felesége pedig egy spa kezelésekből álló szépségcsomagot kapott a Ramada Resort Aquaworld Budapest szálloda Oriental Spa wellness és fitnesz jóvoltából. Természetesen a kicsikről sem feledkeztek el: őket strandlabdákkal lepték meg.

Juhász Szabolcs, a fürdő igazgatója örömét fejezete ki afelől, hogy egy helyi család nyerte a díjakat. Elmondta, hogy folyamatosan törekednek arra, hogy a kerületi lakosok minél nagyobb számban vegyék igénybe az élményfürdő páratlan szolgáltatásait.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását