2024. május 5. - Györgyi

Johnny Depp ezt is megnyerte

Johnny Depp lett az idei Nickelodeon Kids Choice díjátadó gálán a gyerekek kedvenc színésze; az online szavazással odaítélt díjak közül a kedvenc színésznőét Miley Cyrus nyerte.
2011. április 3. vasárnap 17:47 - HírExtra
Cyrus Az utolsó dal című családi drámával nyerte el a gyerekek rokonszenvét. Az idén 24. alkalommal megrendezett díjátadón a Jaden Smith főszereplésével készült A karate kölyök kapta a kedvenc mozifilm trófeáját, az animációk közül pedig a Gru diadalmaskodott. A gyerekek szavazatai alapján a Black Eyed Peas bizonyult a legkedveltebb együttesnek, Katy Perry és Justin Bieber pedig a kedvenc énekesnő, illetve énekes díját vehették át.

"Ti vagytok, srácok, a jövő. Jól vigyázzatok ránk!" - kérte az Alice Csodaországban című filmben nyújtott alakításáért jutalmazott Depp szombaton a Dél-Kalifornia Egyetem Galen Centerében megrendezett díjátadón a tízezres gyerekseregtől. A népszerű színész aztán zöld ragacsot spiccelt az ujjongó közönségre.



A ceremónia házigazdájának szerepét Jack Black látta el, aki lendületes nyitányként három méter magas, óriásgumis terepjárón gurult be a csarnokba, majd előadott egy számot a Black Eyed Peas együttessel.



A kosárlabdázó Shaquille O'Nealnek adták a kedvenc férfi sportoló, Lindsey Vonn síelőnek pedig a legkedveltebb női sportoló elismerését. A kedvenc könyv díját az Egy ropi naplója című regény kapta. A Just Dance 2. pedig a kedvenc videojáték díjával távozhatott.



A Kids Choice Awards külön díjjal jutalmazta Justin Timberlake énekest a Shriners Gyermekkórház javára végzett adománygyűjtő munkájáért.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását