2024. május 5. - Györgyi

Johnny Depp palotát vesz?

A lagúnák városában készül ingatlant vásárolni Johnny Depp amerikai színész. A 17. századi velencei palotáért tízmillió eurót (2,7 milliárd forint) ajánlott fel helyi sajtóértesülések szerint.
2011. január 31. hétfő 07:24 - HírExtra
Nem akármilyen velencei lakot választott magának Johnny Depp. A Canal Grande csatornájára néző Dona’ Sangiantoffetti-palotát. A 680 négyzetméteres palotát eredeti, az 1600-as években készült falfestés díszíti. Tetején a falécekből emelt, tipikus velencei terasz látható, és a palotának saját molója is van, ahol kisebb hajók és csónakok tudnak kikötni.

Az épületet tulajdonosai nemrég restaurálták és el akarják adni. Depp azért választotta ezt, mivel legutolsó velencei filmforgatása idején ebben a palotában kapott szállást. A Florian Henckel von Donnersmack rendezte és Angelina Jolieval játszott The Tourist (Az Utazó) című film forgatásának hetei alatt szeretett bele Depp a velencei palotába.

A La Nuova Venezia velencei napilap értesülései szerint a negyvennyolc éves amerikai színész konkrét ajánlatot tett már: tízmillió eurót kínált a palota jelenlegi tulajdonosainak, túllépve azt az összeget is, melyet egy arab herceg ajánlott fel ugyanezért a palotáért. Depp nem első alkalommal vásárol ingatlant filmjei helyszínén: a Karib-tenger kalózai című film forgatása után egy kisebb szigetet vásárolt ezen a tengeren.




Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását