2024. május 5. - Györgyi

Johnny Depp és az Eredet az elsők

Elkészítette 2010-es összesítését az IMDb filmportál, amelyen az Eredet lett a legnépszerűbb film, Johnny Depp pedig a legnépszerűbb színész. Az idei év legjobb filmjeit és színészeit vette górcső alá különböző kategóriákban.
2010. december 21. kedd 13:20 - HírExtra
Az IMDb listáját az oldal látogatóinak keresései, szavazásai és rangsorolásai alapján állította össze. Így lett a legjobb film a Leonardo DiCaprio főszereplésével készült Kezdet. Az első öt helyezett mozgóképből három animációs film. A második helyezést a Toy Story 3, a negyedik az Így neveled a sárkányodat, az ötödik pedig a Magyarországon most bemutatott Aranyhaj lett.

A Facebook még itt is tudott szép eredményeket elérni, hiszen a történetéről szóló Közösségi háló a harmadik helyet tudhatja magáénak. DiCaprio egy másik filmmel, az év elején bemutatott Viharszigettel  is bekerült a legjobb tíz közé.

Bár az Alkonyat című vámpírsorozat egyik része sem került be a legjobbak közé, színészei kivételes népszerűségnek örvendenek a filmportálon. A százmillió oldallátogató szívesen nézegette Kristen Stewart és Robert Pattinson adatlapját. A vérfakras és vérszívó között hezitáló lány büszke lehet eredményére, hiszen az első öt legnépszerűbb színész közül ő az első.

Johnny Depp első helyezését minden bizonnyal az Alice Csodaországban és Az utazó című filmeknek köszönheti. A legjobb ötbe még Brad Pitt és Leonardo DiCaprió került be.

Az IMDb összeállítását az oldal látogatóinak keresései, szavazásai és rangsorolásai alapján állította össze. Így lett a legjobb film a Leonardo DiCaprio főszereplésével készült Kezdet. Az első öt helyezett filmből három animációs film. A második helyezést a Toy Story 3, a negyedik az Így neveled a sárkányodat, az ötödik pedig a Magyarországon most bemutatott aranyhaj lett.

 

A Facebook még itt is tudott szép eredményeket elérni, hiszen a történetéről szóló Közösségi háló a harmadik helyet tudhatja magáénak. DiCaprio egy másik filmmel, a Viharszigettel is sikeresen került be a top 10-be.

 

Bár az Alkonyat című vámpírsorozat egyik része sem került be a top 10-be, színészei kivételes népszerűségnek örvendenek a filmportálon.A százmillió oldallátogató szívesen nézegette Kristen Stewart és Robert Pattinson adatlapját. A vérfakras és vérszívó között hezitáló lány büszke lehet eredményére, hiszen az első öt legnépszerűbb színész közül ő az első. A legjobb ötbe még Brad Pitt és Leonardo DiCaprió került be.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását