2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

ValóVilág: Szandika kiejti Bécit?

A Rácz fiú szombaton hazamegy. Ezt állítja Szandika mentora, Sanyi. Szerinte a pártfogoltja nagy arányban veri majd meg Bécit, aki a nagyképűsége miatt vérzik el szombaton.
2011. március 11. péntek 14:06 - HírExtra
A szombati párbaj akár nagy meglepetést is tartogathat, amit Szandika furfangos ellenfélválasztása is előrevetít. Magára tetette a jelet azzal, hogy Évával mérkőzik, de végül Bécit viszi, mondván, ellene kiesik.

A nézők azonban nem biztos, hogy úgy gondolkodnak, ahogy Szandika sejti, az internetes fórumokon már a kiválasztás utáni percekben arra buzdítottak mindenkit, hogy azért is szavazzák vissza a játékba. Ahogy a Bors megírta, új ember lép a helyére, ha ennek ellenére se vállalná a játékot. Sanyi, Szandika mentora szerint ez kizárt.

– Dehogy megy haza! Szandi megnyeri a párbajt, és szépen visszacuccol a Villába – mondja Sanyi. – Ebben teljesen biztos vagyok! Véleményem szerint már senki sem kíváncsi erre a nagyképű fiúra, aki az égvilágon semmit sem csinál bent a tojásrántottán meg a takarításon kívül. Ha műsort akarnak a nézők, akkor Szandit küldik vissza, ha családi kört, akkor Bécit. Tudomásul kell venni, hogy ők már hárman számítanak egy személynek Jerzyvel együtt, ne adjunk rá lehetőséget, hogy megszerezzék a fődíjat!

Béci barátnője úgy látja, a párbaj kimenetele kétesélyes, de ettől függetlenül bízik abban, hogy a szerelme fog győzedelmeskedni.

– Számítottam rá, hogy Szandika Bécit fogja kihívni, mert ezt hangoztatta már napok óta. Tudom, hogy mindketten erős karakterek, de remélem, hogy Béci megy majd vissza a villába, hiszen korábban már Olivért is legyőzte – nyilatkozta Adrienn, aki azt is elárulta, hogy akkor sem lesz szomorú, ha a párja kiesik a játékból.

– Azt se bánnám, ha Béci kiesne, ugyanis vasárnap leszünk egyévesek, és így az évfordulónkat már együtt tölthetnénk. Amúgy bármennyire is komolynak látszik kívülről, Béci tudja, hogy nem az élete függ a Való- Világtól, ezért nem lesz szomorú, ha végleg el kell hagynia a villát. Én a magam részéről nem mozgósítom külön a rajongókat, inkább a véletlenre bízom a dolgot. Aki jónak látja, az majd szavaz, aki meg nem, az nem– foglalta össze véleményét a villa alfahímjének barátnője. Gyerekkori barátja szerint is Béci kerül ki győztesen a szombati párbajból.

– Ezer százalék, hogy ő nyer. Szandika ki akar menni, azért választotta Bécit, mert ő az erősebb. Jóban vannak, így elég furcsa helyzet alakult ki, hogy most egymás ellenségei lettek. Béci viszont nem haragszik rá, és nem aggódik emiatt. Ha mégis Szandika nyer, akkor kidobatná magát, valamilyen botrányt csinálna a villában. Szurkolunk Béciért, rengeteg barátja van, de kérdés, hogyan áll hozzá az ország. Azért érzünk egy kis félelmet, nem biztos, hogy ő megy vissza – vélekedett a régi barát, Tamás.
Forrás: Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását