2024. április 19. - Emma

Szandika visszatérne a szexiparba

Csak a szexipar és Sanyi várná a ValóVilágban a kiválasztott Szandikát, ha a hét végi párbajon elvérezne.
2011. március 7. hétfő 07:59 - HírExtra
A szőke szilikoncsoda szállásadója szerint ugyanis a villalakónak kint nincsen se tartaléka, se normális szakmája, így hamar vissza fog térni abba az éjszakai bárba, ahol a beköltözés előtt pörgött a rúdon, ha neki kéne távoznia a villából.

A szombati kiválasztáson a plasztikcica kapta a legtöbb szavazatot, terve azonban akár még rosszul is elsülhet, hiszen ha valóban Évát viszi ki, akkor alul is maradhat a párbajon. Szandika távozásának pedig minden bizonnyal a sztriptízbár tulajdonosa örülne a legjobban, hiszen a lány népszerűségéből már most előnyt akarnak kovácsolni. A klub honlapján ugyanis a plasztikcica korábbi fotói mellett már egy ValóVilág-logóval ellátott videóval is csábítják a vendégeket, ezért nekik jobb, ha Szandika minél előbb újra munkába áll.

– Féltem a rosszindulatú, érdekemberektől, akik majd csak hasznot akarnak húzni Szandika ismertségéből, és ki akarják majd használni. Szandika egy nagyon jólelkű lány, pont ezért könnyű célpont a pénzéhes munkaadóknak és a pasiknak is – árulta el Sanyi, aki szerint esélytelen, hogy a plasztikcica végleg a háta mögött hagyja a vetkőzést és a táncot.

Az igazsághoz azonban az is hozzátartozik, hogy a szőke szilikoncsoda tarifáját igencsak megnyomja a ValóVilágban való szereplése és a népszerűség, így elég szép összegeket akaszthat majd le egy-egy fellépéssel, ami rá is fér Szandika pénztárcájára: egy vasa sincs a villalakónak.

Forrás: Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását