2024. május 2. - Zsigmond

Veszélyben van Szandika?

Nehéz helyzetbe hozta magát a plasztikcica azzal, hogy hátat fordított Alekosznak és Évánk. Többezres tábor szidja őt a neten, sőt, haza is akarják küldeni.
2011. március 5. szombat 09:59 - HírExtra
Egyszerre két internetes oldalon is szervezkednek azok, akik csalódtak a VV4 plasztikcicájában.

– Minden ember, aki igazán megutálta ezt a kétszínű embert a VV4-ben, lájkoljon! – keresi újabb tagjait az Aki megutálta VV4 Szandikát nevű közösség, amihez két nap alatt több mint kétezer-hatszázan csatlakoztak. Árulónak nevezik és a villán kívül akarják tudni, s akad olyan is, aki veréssel fenyegeti, mert kifarolt Alekosz és Éva mögül.

Pár napja tűnt elő a semmiből a VV Szandika Ellentábor nevű oldal is.

– Azért hoztam létre, mert már nagyon bosszant Szandika viselkedése – vallja az ötletgazda. – Ha valami nem úgy történik, ahogy ô óhajtja, akkor nyekereg, bőg, gyerekesen viselkedik vagy épp támad, vitát generál, káromkodik. Erre nem vagyunk vevők – írja az oldal alapítója, akihez ezerháromszáznegyvennégyen csatlakoztak egyetlen nap alatt.

A kinti hírek elől elzárt plasztikcica nem is tudja, milyen nagy bajban van. Ha három nap alatt közel négyezer ellenséget szerzett, akkor egy esetleges párbajban komoly meglepetés érheti. Pedig ő éppen azon dolgozik, hogy rá kerüljön a zöld kendő, mert ki akarja vinni magával egykori barátnőjét, Évát.

Sanyi, Szandika mentora nem érti a rajongók kirohanását:

– Szerintem Szandi az egyetlen, aki a száz nap alatt semmit sem változott – mondja indulatosan a férfi. – Pont az őszinteségét szerették benne, amiért most bántják. Beszólt Alekosznak a párbaj után. És akkor mi van? Senki sem várhatja tőle, hogy a játék utolsó percéig azokkal barátkozzon, akikkel eddig. Az ő csapatuk addig volt erős és szórakoztató, amíg Olivér bent volt, Alekosz is neki köszönheti a népszerűségét, de azóta szétesett a nagy baráti társaság. Szandi mindig is azt tette és mondta, amit éppen gondolt, nincs benne hátsó szándék. Szinte biztos vagyok benne, hogyha őt küldik párbajra, akkor tényleg megmérkőzik Évával. Ha visszamegy, a döntőig bent lesz, ha kiesik, legalább hamarabb szabadul, hiszen a második helyezett pont annyit kap, mint a nyolcadik: semmit. Bár megjegyzem, Szandi nélkül nincs műsor. Kit fogunk majd nézni? A vakond kommandós Lacit, aki nem is látszik vagy az ágyból ki sem kelő Rácz lányt meg a paliját? Szerintem unalmasak.

Szandika barátnője, Petra szerint a nagyszájú lány mindenképpen párbajozni akar:

– Neki az a célja, hogy ne kelljen együtt élnie Évával, mindegy, melyikük marad kint – magyarázza a lány. – Amikor bent voltam nála a szülinapján, láttam rajta, hogy elkészült az idegeivel, már nem tud töltődni, ezért akarja dűlőre vinni a dolgot.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

kurucz rita
2011. március 6. 16:54
ne Szandit bántsátok a kinézete miatt, fel sem fogja, hogy néz ki, azt az orvost kellene egy ilyen arccal megajándékozni, aki ezt tette vele: Rita
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását