2024. május 5. - Györgyi

VV Giginek nem volt jó a szex?

Valószínűleg nem teljesített túl jól az első közös együttlét alkalmával Jerzy, ugyanis Gigi arra a következtetésre jutott, hogy a villán kívül nem működhet a kapcsolatuk.
2011. március 3. csütörtök 10:05 - HírExtra
Félt odaadni a testét

A villa hugicája már azelőtt is vacillált, hogy lehetőséget kaptak volna arra a kameramentes órára, ahol végre egymáséi lehettek. Félt ugyanis odaadni magát egy olyan fiú­nak, akivel a villán kívül talán nem is működne a kapcsolatuk. Félelme pedig beigazolódott, ugyanis Gigi Kasza Tibinek elárulta, nem sok esélyt ad a Jerzyvel való szerelmüknek.

Hogy ennek pontosan mi az oka, nem lehet tudni, az viszont biztos, hogy Jerzy pont az ellenkezőjét gondolja. Kasza Tibi - aki ugyan azért költözött be a luxusbörtönbe, hogy zenét szerezzen - átvette a villa pszichológusa szerepét, és mindenkit kikérdezett az érzelmeiről. Jerzy pedig elárulta neki, hogy halálosan szerelmes Gigibe.

Dupla alsógatya

"Isten is egymásnak teremtett bennünket! Őszintén bevallom, hogy csajozni jöttem be a villába, úgy gondoltam, hogy minden lehetőséget kihasználok, de végül igaz szerelem lett belőle. Szerintem mindketten meglepődtünk, hogy ez működhet. Annyira odavagyok Gigiért, hogy minden egyes ölelésnél merevedésem van, ezért már dupla alsógatyát hordok" - vallotta be Jerzy.

Úgy tűnik azonban, lepedőakrobataként mégsem sikerült bizonyítania, hiszen Gigi az együttlétük óta már nem így látja a helyzetet. Ahogy arról a Blikk korábban már beszámolt, Gigi eddig is rettentően vágyott egy szenvedélyes éjszakára, de az egy órából is mindössze tíz percük maradt arra, hogy egymáséi legyenek. Idejük nagy részét ugyanis beszélgetéssel töltötték.

Nem sikerült jól

Hogy Jerzy képes volt-e a csúcsra juttatni Gigit, talán soha nem derül ki, de nagyon úgy tűnik, hogy férfiként ezúttal sem sikerült bizonyítania, ahogy a szállodában töltött éjszaka alatt sem. Az azonban biztos, hogy Gigi nem esett bele még jobban a szépfiúba, sőt inkább eltávolodott tőle.

"Két napja azt mondtam Jerzynek: szerelmes vagyok. De amikor ezt kimondom, akkor eszembe jut, hogy amikor szerelmes voltam, akkor nem ilyen voltam. Ha kijön Jerzy, egy-két hetet még adok neki, de ha nem működik, akkor inkább hagyjuk az egészet" - mondta Gigi.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását