2024. március 29. - Auguszta

Hoppá! Manipulálták a szavazásokat

Még nem dőlt el, melyik villalány kerül a CKM címlapjára. A szavazáson ugyanis tisztességtelen eszközöket is bevetettek, ezért a voksolást újra kellett indítani. A helyzet azonban nem változott, most is Anikó vezet.
2011. február 26. szombat 11:52 - HírExtra
Öt nap alatt két és fél millió szavazat érkezett a ValóVilág lányaira, akik között a CKM magazin hirdetett versenyt, amelyben eldől majd, kinek a fotója kerül címlapra. A főszerkesztő a Borsnak elárulta, sok jel utalt arra, hogy „tisztességtelen” módon is voksoltak a rajongók. A korábbi feltételek szerint ugyanis bárki többször is szavazhatott egymás után egy-egy jelöltre, ráadásul az sem kizárt, hogy egy számítógépes, úgynevezett „szavazógéppel” tolták fel az egekig Anikó szavazatait. Így újraindították a versenyt.

"Naponta egy felhasználó most már csak egy szavazatot adhat le, az akció pedig március 4-ig tart" – mondta Pantl Péter.

A szavazatok tegnap délután már szorosabb állásról tanúskodtak, mint korábban, igaz, még mindig Anikó vezetett. Rá 3800- an adták le a voksukat, mögötte Éva harcolt keményen a címlapért 3137 vokssal. Gigi 2121, míg a plasztikcica, Szandika 1942 szavazatot tudhatott magáénak, ami miatt – ha tudná – biztos megint kiborulna az önértékelési zavarokkal is küzdő, telt ajkú s keblű lány. Az egykori lakótárs osztotta a rajongók véleményét.

"Én Anikót látnám szívesen a címlapon" – mondta Leonidasz. "Van tapasztalata, fotózták már korábban, szépségversenyen is szerepelt, s érzésem szerint leginkább az ő karrierjében játszhat szerepet a modellkedés. Bájos arca van, gyönyörű alakja. Nálam Éva és Szandika szóba sem jöhetne, Gigi pedig szerintem nem szeretne címlapra kerülni, ezért sem voksolnék rá" – mondta a görög származású valóságshowhős.

Olivért is megkérdeztük a szavazással kapcsolatban, de nem lettünk okosabbak.
"Az én helyzetemben, pláne, hogy a lányokról van szó, nem foglalnék állást" – mondta.
Forrás: Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását