2024. május 9. - Gergely

Hamilton: ez a mi évünk lesz!

Lewis Hamilton maximálisan biztos abban, hogy a McLaren istálló az, ahol lennie kell. A brit világbajnok nagyon jól érzi magát Woking-ban.
2011. február 12. szombat 16:12 - HírExtra
Lewis Hamilton 2007 óta versenyez a Formula-1-ben. Már az első évében felérhetett volna a csúcsra a száguldó cirkuszban, ám végül ez nem történt meg, de egy évvel később a szerencse rámosolygott és a sorozat legújabb világbajnoka lett.

A nevét többek között már a Ferrari és a Red Bull istállóval is szóba hozták, ám Hamilton szerint a McLaren az ő igazi csapata, ahol lennie kell.

"Nagyon közel kerültem a McLaren-hez, ez az én második családom, akikkel az év nagy részében a legtöbb időmet töltöm. Remekül érzem magam itt, és boldog vagyok" - nyilatkozta a brit pilóta. "Semmi okom nincs arra, hogy a távozáson gondolkozzak. Minden itt van, ami a Forma-1-hez köt, és tudom, ez az a hely, ahol lennem kell."

"Ez a csapat biztosította számomra azt, hogy a Forma-1-ben versenyezzek és ezzel a csapattal nyertem meg az első bajnokságomat, ami felejthetetlen marad számomra" - folytatta Hamilton. "Tudom, hogy képesek vagyunk ismét jó eredményeket elérni és a bajnoki címért harcolni. 2011 a mi évünk lehet, de még sok van hátra a startig. Dolgoznunk kell, keményen, de tudjuk, hogy mit kell tennünk."
Forrás: samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását