2024. május 20. - Bernát, Felícia

Mesterházy Berlinben járt

A Német Szociáldemokrata Párt elnökével, Sigmar Gabriellel folytatott tárgyalást Mesterházy Attila pártelnök-frakcióvezető Berlinben.
2011. február 10. csütörtök 19:24 - HírExtra
Az MSZP elnöke tájékoztatta kollégáját a magyarországi helyzetről, az aktuálpolitikai kérdésekről, különös tekintettel Magyarország uniós elnökségéből adódó feladatokra. Szó esett a két párt jövőbeni együttműködésének módjáról, a közös ideológia platform kialakításáról és az európai baloldal összefogásának távlatairól is, hiszen a gazdasági világválság okozta politikai-ideológiai útkeresés egyike a legnagyobb kihívásoknak, amellyel az MSZP éppúgy szembesült, mint az SPD.

A Bundestagban tett látogatás során Mesterházy Attila találkozott Axel Schäferrel, az SPD parlamenti frakciójának helyettes vezetőjével, akivel folytatták a pár hete Budapesten megkezdett tárgyalásokat, valamint Gernot Erlerrel, az SPD frakciója elnökségének elnökhelyettesével. A berlini programot Friedrich Ebert Stiftung alapítványnál rendezett újságíró-találkozó zárja.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását