2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Az MSZP döntött

Az MSZP választmánya döntött a párt 2011-es költségvetési irányelveiről - mondta Simon Gábor, a párt választmányi elnöke Budapesten, sajtótájékoztatón.
2011. január 29. szombat 18:04 - HírExtra
Hozzátette: a párt tényleges költségvetéséről való döntést a második negyedévben hozzák majd meg. Mint mondta, a választmányi ülésen résztvevők még mindig tárgyalnak a párt ideológiai alapelveiről, a párt megújításáról és jövőjéről. Ez azt mutatja, hogy egy szellemi pezsgés indult meg a párton belül, választmányi keretek között - tette hozzá. Újságírói kérdésre válaszolva a választmány elnöke közölte: Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök nem jött el a választmányi ülésre, annak ellenére, hogy meghívást kapott.

Elmondta, hogy Mesterházy Attila, a párt elnöke pedig azért nem volt jelen az ülésen, mert tudomása szerint az Amerikai Egyesült Államokban van. Simon Gábor a választmányi ülésen elhangzottakról elmondta: Balogh András elnökhelyettes azt hangoztatta, hogy a Fidesz igazi természetét az egykulcsos adórendszer mutatja meg, a többi, szavai szerint "csak populizmus".

Lendvai Ildikó, a Programtanács elnöke pedig azt mondta, a Programtanács az MSZP-ben olyan, mint a GPS az autóban - tette hozzá Simon. Kiemelte, hogy az elmúlt hetekben, hónapokban Magyarország a nemzetközi figyelem középpontjába került, mint az Európai Unió soros elnöki tisztét betöltő ország. Véleménye szerint ez a figyelem nagy sikereket és még nagyobb "blamázsokat" okozott. Európában nem szokás az a felvetés, hogy a hatalom kontrollálja a nyilvánosságot - jelentette ki.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását