2024. április 29. - Péter

Van Nistelrooy távozik Hamburgból

Megharagudott a Hamburger SV labdarúgócsapatának vezetőire, ezért az idény végén biztosan távozik Ruud van Nistelrooy, az együttes holland válogatott csatára.
2011. január 26. szerda 13:34 - HírExtra
 A 34 éves támadó az As című napilapban úgy nyilatkozott, hatalmas bosszúságot okoztak neki azzal, hogy nem engedték vissza korábbi klubjához, a spanyol Real Madridhoz, amely a derékműtétje miatt hosszú időre harcképtelenné vált első számú csatárának, az argentin Gonzalo Higuaínnak a helyére szerette volna leigazolni.

"A szurkolókkal, a játékostársakkal és az edzővel sincs semmi bajom, ebben az ügyben ugyanis a Hamburg vezetői döntöttek" - mondta van Nistelrooy. A futballista a Marca című tekintélyes spanyol sportújságnak adott interjúban elmondta, azt kérte az egyesülettől, engedjék meg, hogy valóra válthassa az álmát és visszatérjen Madridba, ahol esélye lenne a Bajnokok Ligája megnyerésére.

"Fáj, hogy BL-győzelem nélkül kell befejeznem a pályafutásomat. A vezetőség döntésének értelmében Hamburgban maradok, pedig a szívem a Realért dobog. A szezon végén másik klubot keresek magamnak" - fogalmazott van Nistelrooy.

A Real Madrid kétmillió eurót és egy barátságos mérkőzést kínált a holland csatárért, de a HSV hétfőn visszautasította az ajánlatot. A királyi gárda ezután kedden kölcsönbe leigazolta a Manchester Citytől a togói válogatott Emmanuel Adebayort, akinek végleges megvásárlására - a mostani megállapodás lejártáig - kizárólagos jogot kapott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását