2024. május 14. - Bonifác

Még öt napja van Tiszának

Nincs további fejlemény Tisza Tibor ügyében: Mészöly Géza, az Újpest vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának elmondta, a csatár továbbra is gondolkozik a jövőjén.
2011. január 26. szerda 12:10 - HírExtra
Tiszának a hírek szerint jelentős összeggel tartozik az Újpest, és továbbra sem zárható ki, hogy még januárban elhagyja a klubot: egyes források szerint külföldről is érdeklődnek iránta. A csatár jelenleg a klub második csapatával készül, amíg el nem dönti, miként képzeli el a folytatást.

"Tisza Tibor ügyében nincsen új érdemi fejlemény, a labdarúgó továbbra is az Újpest FC B edzéseit látogatja, támadónk gondolkodási határidejét pedig a nemzetközi átigazolási időszak lejártáig, január 31-éig kitoltuk" - nyilatkozta Mészöly Géza vezetőedző a klub hivatalos honlapjának.

Az Újpesthez kapcsolódó hír, hogy Pollák Zoltán ismét a térdével bajlódik, a védő így jelenleg külön készül.

"Mielőtt elutaztunk az edzőtáborba, leszívták a vizet a térdemből, ezért kedden még pihentem, de szerdán már úsztam, pénteken és szombaton pedig már futottam is" - nyilatkozta Pollák az ujpestfc.hu-nak.

"Valószínűleg kicsit gyorsan jött a terhelés, mert szombat estére ismét bedurrant a térdem, ezért úgy döntöttünk, ezen a héten inkább végig külön láb- és comberősítő gyakorlatokat végzek a konditeremben. Ez azt is jelenti, hogy a Haladás elleni meccs és a teremtorna után ki kell hagynom a BKV Előre és az FC Bihor elleni felkészülési találkozókat is" - tette hozzá a focista.

A mai, BKV Előre elleni edzőmérkőzésen viszont több futballista is visszatér a lila-fehérek soraiba.

"A BKV Előre ellen tavaly nyáron Telkiben színvonalas és harcias edzőmérkőzést játszottunk. Bízom benne, hogy ismét hasznos lesz a találkozó mindkét gárda számára. A teremtornát kisebb sérülés miatt kihagyó játékosok közül Simek Péter, Böőr Zoltán és Marin Matos is ma már a csapattal edzett, ők mindhárman játszanak majd szerdán is" - fogalmazott Mészöly.
Forrás: SamsungSport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását