2024. május 10. - Ármin, Pálma

Havazás: járhatóak a főutak

Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. az éjszakai műszakban 78 munkagéppel folyamatosan takarította Budapest útjait, hajnalban a közösségi közlekedés elindult - közölte az éjszakai havazás kapcsán a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.
2011. január 26. szerda 08:15 - HírExtra
A fővárosban hajnali fél háromkor kezdett havazni. Az FKF Zrt. tájékoztatása szerint az éjszakai műszakban a keddi havazás miatt 78 munkagéppel először még a mellékutakon dolgoztak, majd az 1200 km hosszúságú fő- és közösségiközlekedési-úthálózaton, hidakon, felüljárókon, a kórházakhoz, egészségügyi intézményekhez, valamint a lakosság ellátását biztosító logisztikai bázisokhoz vezető mellékutakon kezdték meg a hó eltakarítását és a síkosságmentesítést.

Az FKF Zrt jelezte: a mellékutak újra havasak, takarításukat csak azután tudják elkezdeni, miután elállt a hóesés. A társaság azt kérte a magánházak tulajdonosaitól, és a társasházak üzemeltetőitől, hogy az ingatlanjaikhoz tartozó járdákat - a gyalogos balesetek elkerülése érdekében - tisztítsák meg és síkosságmentesítsék.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását