2024. május 6. - Ivett, Frida
A tehetségkutatóknak az volt a lényege, hogy csiszolatlan „gyémántokra”, ismeretlen tehetségekre bukkanjanak a csatornák. Ehhez képest idén bőven akadtak olyan versenyzők, akik komoly szakmai tapasztalattal rendelkeztek korábbról.
2011. január 15. szombat 17:12 - Kancsár Edina
Vastag Csaba

Talán az X-Faktor győztese rendelkezett a legnagyobb rutinnal a média világában. 2001-ben szerepelt a Hair című musicalben, közel két évig pedig oszlopos tagja volt a rapszínház társulatának, akikkel 2006 júniusában bemutatták a Rap City című drogprevenciós darabot is, melynek egyik főszereplője Csaba volt.



Ezenkívül szerepelt a Barátok köztben, ahol Ökrös Jenőt alakította. Feltűnt a TV2-n futott Popdaráló című műsorában is, melynek egyik vokalistája volt. De hiába próbálkozott, egyik sem hozta meg számára a várt sikert. Ilyen tapasztalattal nem is csoda, hogy könnyedén maga mögé utasította az X-Faktor többi versenyzőjét.

Takács Nikolas

Az X-Faktor ezüstérmese sem ismeretlen a zeneiparban. 2005-ben jelentkezett a szlovák SuperStarba. Amikor a zsűri elé került azt mondták neki, hogy nem tudják elképzelni a műsor színpadán, így kiesett. Nem sokkal később Budapestre költözött, ahol többek közt dolgozott együtt Jávori Vilmossal, a Jávori Jazz Machine nevű együttesével , Kovács Katival, Babos Gyulával, Tony Lakatossal, Emilióval, Charlie-val, Solti Jánossal és Csík Gusztávval is.



Nikolas tehetsége Kiss Gábor zeneszerző-producer figyelmét is felkeltette, melynek gyümölcse az „Egy igazi szó" című dal lett, ami három nyelven is megjelent. A klip a VIVA TV-n is szerepelt, azonban az áttörést nem hozta meg Nikolas számára. Ilyen tapasztalatokkal vágott neki az X-Faktornak, így sokak örömére szélesebb körben is megismerhettünk bársonyos hangját.

Janicsák Veca



Valószínűleg a többség számára nem újdonság, hogy Veca 2007-ben jelentkezett a Csillag születikbe, ahol a középdöntőig jutott. Ezután alapított egy együttest, amely a Pop & Roll nevet kapta. A Nickelodeon csatorna felkérésére felénekelte a Tök éretlenek című sorozat magyar betétdalát, de egyik próbálkozás sem hozta meg számára a várt hírnevet. Az amatőrnek szintén nem nevezhető énekes, végül jelentkezett az X-Faktorba is, ahol Geszti Péter szárnyai alatt egy ország ismerhette meg őt.

Wolf Kati



Mindenki tudja, hogy 1981-ben ő énekelte el a magyar mesevilág egyik leghíresebb alkotásának, a Vuknak a betétdalát. A tehetségkutatót megelőzően hat zenei formációhoz is tartozott. 2001 óta énekel a Quenn Tribute zenekarban és 2009-ben saját albuma is piacra került, Wolf-ármalat címmel. A rajta szereplő dalok többségét édesapja írta, de hallható még rajta Noémi Virág, Szabó Ági és Gerendás Péter által szerzett dal is.

Summer Sisters



Nyári Aliz régóta foglalkozik zenével, az utóbbi években állandó fellépője volt édesapja (Nyári Károly) teltházas koncertjeinek. Ezenkívül fellépett már a Szuperbuliban, és a Fábry-Show-ban is. Nyári Edit, testvéréhez hasonlóan mindig is szoros kapcsolatban állt a zenével: musicalszerepekben és édesapja koncertjein is gyakran feltűnt. Egyszer tizenkétezer néző előtt léphetett színpadra Pavarotti után a Triesti Arena megnyitóján, így határozottan kijelenthetjük, hogy testvérével együtt volt már színpadi tapasztalatuk a tehetségkutató előtt.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását