2024. március 29. - Auguszta

Dukai Regina: ez hatalmas lehetőség

David Guetta, francia DJ, online énekversenyt indított, melynek Dukai Regina lett a győztese. Megkérdeztük Regit a részletekről és hogy mit remél a rendhagyó találkozástól.
2011. január 6. csütörtök 17:03 - Kancsár Edina
A hazai és a külföldi sajtó is attól hangos, hogy te nyerted meg David Guetta énekversenyét. Honnan jött az ötlet, hogy benevezzél?

Az énekverseny részletei
A jelentkezők Guetta legnagyobb slágereit énekelték újra a One Love albumról. Négy dalt újrakevertek a versenyre úgy, hogy az eredeti énekhangot kivették belőle. Aki benevezett, ezekre a felvételekre tudta megmutatni, mire képes. Az énekverseny november 14-ig tartott, a végén pedig maga David Guetta bírálta el a jelölteket.
A Music Channel műsorvezetőjeként minden nap híreket mondok be. Az egyik alkalommal azt is bemondtam, hogy David Guetta énekversenyt hirdet. A csatornával úgy gondoltuk, poén lenne, ha mi is csinálnánk egy ilyen felvételt: hiszen ez egy plusz hír lenne számunkra, tudunk róla beszélni és közben lenne róla egy videós anyagunk is.

Olyannyira nem vettük komolyan ezt a jelentkezést, hogy a tesóm például három napig azon nevetett, hogy milyen lett a dal. Nem a legjobb formámat hoztam. Ennek a versenynek az volt a lényege, hogy az ember egyszer énekelheti fel a választott dalt és azt úgy ahogy van át kell küldeni Guettának.

Nem lehetett kijavítani és belenyúlni sem. De ez érezhető is a felvételen: sok helyen hallható, hogy kicsit hamis vagyok. Ennek ellenére valahogy mégis engem választottak, aminek nagyon örülök.

Dukai Regina

Mit szóltál mikor kiderült, hogy te nyertél?

Már el is feledkeztem erről az egészről, töröltem is az összes ehhez kapcsolódó dolgot a számítógépemről. Aztán egyszer csak felhívott a tesóm, hogy kihirdették a PureSolo Facebook oldalán az első helyezettet, aki én lettem. Ezután felhívtam a Music Channel-es szerkesztőmet, hogy ez lvalóban így van e.

Ő azt mondta, tesóm biztos csak viccelt. Aztán utánajártak a dolognak és mindenki őrjöngve hívott, hogy tényleg én nyertem. Az a legviccesebb, hogy a szervezők már előtte egy nappal küldtek nekem e-mailt, de azt hittem, hogy spam és kitöröltem. (nevet) De később azért elolvastam mit írtak.

A levélben gratuláltak, illetve kérték, hogy küldjem át az útlevelemnek és a személyi igazolványomnak a másolatát. Majd értesíteni fognak, hogy Európán belül melyik koncertre mehetek el. Mert ugye ez a nyereményem, hogy találkozhatok Guettával és emellett fizetik a repülőutat és a szállásomat két személyre.

David Guetta

Izgulsz amiatt, hogy élőben találkozhatsz a világhírű DJ-vel?

Nem, még nincs bennem emiatt lámpaláz. De közvetlenül előtte biztos izgulni fogok. Mindenképpen szeretnék majd egy normális hanganyagot a kezébe adni, mert amit a felvételen nyújtottam, az nem a legjobb oldalam volt.

Remélsz a találkozótól közös munkát is?

Persze, titkon reménykedek benne. Óriási dolog lenne, ha összejönne… De már az is nagy dolog szerintem, hogy írt rólam egy külföldi lap. Ha ennek még folytatása is lenne, az csak hab lenne a tortán.

Tudod már kit viszel magaddal a koncertre?

Mióta kiderült, hogy én nyertem, minden ismerősöm ezt kérdezi tőlem. (nevet) Emiatt örülnék neki, ha valamelyik közeli városban lenne a koncert amire hívnak, mert akkor minden barátom elkísérhetne. Egyébként a párom nagyon bulizós fiú, ezért ha el tudna szabadulni Olaszországból a koncert idejére, akkor valószínűleg őt vinném magammal.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását