2024. április 29. - Péter

Malek Miki: Ettől érdekes ez a műsor

A legutolsó X-Faktorban Takács Nikolas és a Non Stop kapta a legkevesebb szavazatot. A zsűri Nikolast mentette meg, így Malek Miklós utolsó csapatának is búcsúznia kellett. A mosolygós mentorral beszélgettünk, a hogyan továbbról.
2010. november 20. szombat 17:17 - Kancsár Edina
Kiesett az utolsó csapatod, a Non Stop is. Hogy viselted, hogy ezzel számodra véget ért a mentorok versenye?

Non Stop
A Non Stop egy vokálegyüttes, aminek öt tagja van: a legmagasabb tag Balázs élelmiszermérnök, Ábel hiteltanácsadó, Ádám fogtechnikus, Balázs szoftverfejlesztő, míg Zsoltika, akit állandóan cukkolnak magassága (azaz alacsonysága) miatt, kárpitos tanuló.

Az előbbi négy fiatalember már 2002 óta ismeri egymást, azóta dolgoznak együtt. Egy zeneszerző, Bálint irányításával már több musicalben léptek fel együtt, tehát a fiúk nem most kezdték a zenélést, bár ez hallatszik is a hangjukon.

Maga a Non Stop azonban csak mintegy fél éve alakult, elnevezése onnan jött, hogy egy non stop boltban pattant ki Ádám fejéből az ötlet: alapítsanak egy vokálegyüttest. Ekkor csatlakozott hozzájuk Kassai Zsolt (beatbox) is. /xfaktoronline.hu/
Nagyon szomorú voltam, de ez részben várható is volt… Csak nem gondoltam, hogy épp Nikolassal kell majd szembeállniuk. De ettől érdekes ez a műsor: igazából sosem tudhatjuk, mi is fog történni.

Szerinted, ha nem Nikolassal kerülnek össze, lett volna esélyük a továbbjutásra?

Szerintem még egy jó pár műsorig biztosan lett volna esélyük. A következő adásra a Macarena volt betervezve, azzal biztos taroltak volna. (nevet)

A zsűrizésen kívül, lesz még valami komolyabb feladatod a műsorban?

Nem hiszem. Most végre kicsit hátradőlhetek, mert eddig nekem kellett sokkal többet dolgoznom a többieknél. Úgy érzem, ezzel fog kiegyenlítődni a dolog. (nevet)

Segítesz majd a Non Stopnak a későbbiekben is?

Persze, nagyon szívesen. Ha szükségük lesz rám, továbbra is ellátom őket a tanácsaimmal. És nem csak őket, hanem a többi csapatomat is.

És mi újság a többiekkel: beszéltél, vagy találkoztál velük azóta?

Mindenkivel tartom a kapcsolatot és a különböző rendezvényeken, illetve a szombati élő adáskor szoktam találkozni velük. Az összes csapat aki hozzám került, a karrierje elején áll, ezért még szokniuk kell a színpadot, hogy biztos lábakon álljanak.

Mindenkinek azt tanácsoltam, hogy gyakoroljanak és lépjenek fel sokat, mert a tapasztalatok és rutin megszerzése elengedhetetlen a hosszú távú sikerhez.

Múltkor mesélted, hogy a „szabadidődben” a saját albumodon dolgozol. Hogy állsz vele: most, hogy felszabadult az időd, be tudod fejezni?

Ki fogom használni, hogy több időm lett és biztosan sokat dolgozom majd rajta, de befejezni csak Amerikában tudom, mert ott van a stúdió és a zenésztársaim. De a felét már felvettem és azok utómunkálatain itthon is tudok dolgozni.

A párod még Magyarországon van?

Már nincs, csak tíz napra jött.

Hogy tetszett neki Budapest illetve a hazai X-Faktor?

Nagyon tetszett neki Budapest, de az elfoglaltságaim miatt főleg csak az X-Faktort látta. (nevet) Mindenhova elkísért, ennek köszönhetően mindenkit ismer már az RTL Klubnál. (nevet) Egyébként nagyon tetszett neki a műsor is.

Amíg tart a műsor, még meg fog látogatni?

Igen, Karácsonykor újra eljön majd
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását