2024. május 17. - Paszkál

Malfoy szerelemgyereke, Hermione csókja

Nálunk is nagy sikerrel vetítik a Harry Potter és a Halál ereklyéi című filmet, mely a nagy sikerű saga utolsó darabjának első része.
2010. december 11. szombat 13:14 - Ruttka Ildi
A rajongóknak jövő júliusig kell várni, hogy a filmvásznon is véget érjenek a varázslótanonc kalandjai, ám a valóságban a filmet már leforgatták, így a főszereplőket alakító színészek hosszú évek után először kibújhatnak Harry, Ron és Hermione bőréből.

Daniel Radcliffe, aki a főszereplő Harry Pottert személyesítette meg úgy érzi, hogy bármilyen szerepet elvállalhat, ő mindig is Harry marad. - Azt hiszem, hogy egy bizonyos szintig igaz, hogy a Harry Potter életem végéig velem marad. Sok ember szemében én mindig is ez a karakter leszek. Kicsit olyan ez, mint a maffia: ha egyszer bekerülsz, többé nincsen kiút. De mindig is büszke leszek arra, hogy a részese lehettem – mondta el Daniel, aki azért már megcsillogtatta tudását színházban is, jelenleg pedig egy új filmen dolgozik, ami a Nő feketében címet viseli majd, és egy Susan Hill regény alapján készül.

Csók és rövid haj

Emma Watson, vagyis Hermione viszont kijelentette, hogy nagyon örül a Harry Potter-utáni karrierjének. - Számomra ez egy új kezdet. Nem értem meg azokat, akik ezt végnek nevezik, hisz még csak 20 éves vagyok. Az emberek arról kérdeznek egyfolytában, hogy mi az én tökéletes tervem, hogyan képzelem el további karrieremet. Még fogalmam sincs, ám számtalan lehetőségem van arra, hogy kezdjek valamit magammal – jelentette ki Watson, akiről kollégája, Daniel árult el egy pikáns pletykát. – Az utolsó részben meg kellett csókolnom Emmát.



Azt gondoltam, hogy lány, visszafogott csók lesz, de szó sem volt erről. Éva egy igazi kis vadállat, ha csókolózásról van szó – állítja Daniel. A színésznő egyébként örül, hogy végre levetheti a varázslótanonc ruháját, hiszen eddig szerződés írta elő számára, hogy nem változtathat kinézetén. – Az utolsó forgatási nap után azonnal a fodrászhoz mentem és levágattam a hajam – mesélte Emma, aki végre kedvenc sportját a síelést is bátran gyakorolhatja.

Az élete múlt rajta

Evanna Lynch vagyis Luna Lovegood szintén a forgatások végén árulta el, hogy gyakorlatilag az életét köszönheti JK Rowlingnak. Mikor Evanna még 11 éves, feltörekvő színésznő volt, komoly étkezési zavarokkal küzdött. Az anorexia végső stádiumában volt, kórházról kórházra hordták a szülei, de a kislány néhány kiló súlygyarapodás után napok alatt visszaesett az eredeti állapotba.



Ekkor azonban a kezébe akadt a Harry Potter-sorozat, ami teljesen megváltoztatta az életét. - Levelet írtam a szerzőnek, és elmondtam neki, milyen sokat jelent számomra a könyv, és Luna Lovegood erőt ad nekem. Felnézek JK Rowlingra, igazi példakép ő számomra az erejével. Rowling aztán visszaírt nekem, és tanácsokat adott, hogy legyőzzem az anorexiát. Akkor már jelentkeztem a szerepre, de a szerző azt mondta, csak akkor kaphatom meg Luna Lovegood karakterét, ha újra egészséges leszek. Végül ezért gyógyultam meg, azt hiszem! – mondta el Evanna, aki ma már teljesen egészséges, és állítása szerint élete legszebb éveit köszönheti a Harry Potternek.

Tagadja az apaságot

Sokan a szerelmet köszönhetik a sorozatnak, mint például a Tom Felton vagyis Draco Malfoy, aki évek óta jár az egyik rendezőasszisztenssel, Jade Oliviéval. Tom egyébként nemrég Twitter oldalára tett fel egy érdekes üzenetet, melyben cáfolja, hogy édesapa lenne. A pletyka azután kapott szárnyra, hogy egy blogra felkerült egy fénykép, melyen Felton, Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Jason Isaacs, James és Oliver Phelps valamint Alan Rickman látható.



A blogoló annyit fűzött a képhez, hogy az ott látható színészek közül egyikőjük a most született kislányának az apja, de azt nem árulta el, hogy ki lehet az érintett. – Az én nevemet kihízhatjuk ebből az egyenletből – írta Tom. Szintén itt esett szerelembe a 19 éves Bonnie Wright, aki Ginny Weasleyt, Harry szerelmét alakítja. A vörös hajú színésznő a 21 éves Jamie Campbell Bower-be szeretett bele, aki Gellert Grindelwald-ot alakította a sorozatban. A pár – fiatal koruk ellenére – már el is jegyezte egymást és jövőre tervezik az esküvőt.
Forrás: sorry
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását