2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Járható az út

Személygépkocsik előtt megnyitották - sebességkorlátozás mellett - szombat reggel a Tardona és Dédestapolcsány közötti utat, amelyet korábban a Tardona-patak áradása miatt kellett lezárni.
2010. december 11. szombat 09:57 - HírExtra
Teherautók továbbra sem járhatnak az útszakaszon - közölte a közútkezelő társaság Borsod megyei ügyelete.

A két település közötti teljes útzárat szerdán rendelték el a patak áradása miatt. Szombattól személyautóval 30 kilométer/óra sebesség korlátozás mellett lehet közlekedni az említett részen, 3,5 tonnánál súlyosabb tehergépkocsival azonban továbbra is tilos. Utóbbiak továbbra is Kazincbarcikán keresztül közlekedhetnek.

Továbbra is teljes az útzár a Borsod megyei Kesznyéten és Sajóörös közötti útszakaszon a Sajó áradása miatt, továbbá nem lehet megközelíteni Tornaszentandrást - és az utána lévő zsákfalut, Tornabarakonyt - a Bódva árhulláma miatt. A Sajó magas vízállása miatt le van zárva a bekötőút a 26-os út és Sajókaza között, valamint a Muhiról a körömi révhez vezető út is; a komp nem közlekedik.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását