2024. május 5. - Györgyi

Áruba bocsátja szexi testét az X-Faktor szépfiúja

A nők legnagyobb örömére felkerült az internetre egy reklámfilm, melyben az X-Faktor szívtiprója, Vastag Csaba játsza a főszerepet. A klímaberendezést népszerűsítő videóban megcsodálhatjuk Csaba szexi testét is.
2010. november 25. csütörtök 13:40 - HírExtra
Csaba elárulta, egy barátja felkérésére mondott igent. "Ha jól emlékszem, pénzt sem fogadtam el érte, csak a taxi árát, illetve az ellátásomat".

"Mivel egy szexi férfit kellett alakítanom, elég nagy bajban voltam, hiszen a forgatás alatt megittam vagy tizenöt liter üdítőt, s megettem négy pizzát. De nem csak ezért, egyébként is mackósabb voltam akkortájt" - szerénykedett a szexi fiú. "Szerencsére az X-Faktor döntői alatt szinte mindegyikünk fogyott jó pár kilót"

Csaba nem titkolja, hogybármikor szívesen szerepelne még hasonló reklámfilmekben. "Nagyon különleges a reklámszakma, bár szereplőként eddig ez a karrierem csúcsa. Énekesként már többször is volt hasonló felkérésem, egy bank reklámdalát is énekeltem. Amennyiben úgy érzi bárki is, hogy a hangommal vagy a testemmel árulná a portékáját, én nyitott vagyok mindenre" – nevetett az énekes.

Csabával nem ez volt az első eset, amikor testével érvényesült. Egy éve ugyanis egy társkereső honlapon kisorsolták egy randi erejéig. A szerencsés nyertes egy romantikus hétvégét tölthetett el Csabával egy luxusszállóban.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását