2024. április 30. - Katalin, Kitti

Gumiszobában kell élnie a beteg kislánynak

A kilenc éves kislány olyan ritka betegségben szenved, mely miatt gumiszobában kényszerül élni. A lányka ugyanis elképesztően agresszívvá tud válni, ráadásul naponta többször is.
2010. november 17. szerda 11:11 - HírExtra
A brit Grace Fishwick egy genetikai rendellenesség folytán Smith-Magenis-szindrómában szenved. Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag kettős énje van:  míg az egyik pillanatban nyugodt és boldogan játszik, a következő percben olyan agresszívvá válik, hogy veszélyes lehet önmagára és a körülötte élőkre is.

"Üt, ver, harap, hajat tép, egyszerűen kifordul magából" – nyilatkozták Grace szülei a Daily Mailnek. "Van, hogy naponta tíz alkalommal is „átváltozik”" – tette hozzá a kislány mostohamamája, Lisa. Hogy megvédjék önmagától, egyfajta gumiszobát alakítottak ki neki.

"Egy-egy roham után mindannyiunknak nagyon rossz. Grace-nek is, hiszen nehezen viseli, hogy bántotta azokat, akiket valójában nagyon szeret."
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását