2024. május 17. - Paszkál

Fogadja örökbe Csillagkút új lakóját!

Új szereplő költözik Csillagkútra. Cifra azonban nem marad sokáig a Jóban Rosszban díszletei között, mert két kistestvérével együtt szerető otthont keres.
2010. november 10. szerda 16:24 - HírExtra
A TV2 sorozatában szereplő kutyust és testvéreit bárki örökbe fogadhatja, ráadásul kedvenc Jóban Rosszban-os színészétől veheti át a sorozat stúdiójában.

A barátságos blökit, a Halász Szilviát alakító Fábián Anita annyira megszerette, hogy szívesen haza vitte volna saját, Mese névre hallgató kutyájuk mellé. A színésznőnek azonban nem lenne elég ideje rá a forgatások mellett, így bárki örökbe fogadhatja Cifrát.

Cifra kutyus egy hős: amellett, hogy bátran állja a forgatásokkal járó megpróbáltatásokat, fontos
küldetése is van. Szeretné felhívni az emberek figyelmét arra, hogy rajta kívül mennyi kutyus vár az állatotthonokban szerető gazdira.

"A második forgatási napon már rögtön megismert Cifra és boldog farkcsóválással jött oda hozzám. Mondták is a kollégák, hogy vigyem haza, de sajnos otthon van már egy kutyusunk, a nyolcesztendős Mese, aki teljes jogú családtag, tulajdonképpen az első gyermekem.

Pipi lányom szokta is mondani, hogy Mese az ő testvére." - árulta el Anita, aki teljes mértékig támogatja az örökbefogadást.

Bárki jelentkezhet, aki szívesen hazavinné a kutyusokat. A jrkiskutya@tv2.hu e-mail címre várja a stáb és a Noé Állatotthon a jelentkezőket.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását