2024. május 18. - Erik, Alexandra

Berezeltek Majkáék

Dundika és Majka retteg a nyuszilány válófélben levő férjétől. A pár állítólag ezért nem vállalja nyíltan szerelmét. Ennek ellenére tucatnyi szemtanú látta már őket itt-ott turbékolni.
2010. október 29. péntek 12:10 - HírExtra
Felmerülhet bennünk a kérdés: Vajon miért próbálja boldogságukat titokban tartani Dundika és Majka? A pár nyilvánosságtól való visszakozása azért is érthetetlen, mert a Ferihegyi repülőtéren számos utas látta enyelegni a szexi lányt és az ózdi hőst. A lemezlovas szakmában utazó modell válófélben lévő férje is meg van róla győződve, hogy egykori szerelme a nagyszájú rapperrel jött össze.

Szentiványi László, Dundika férje a Borsnak kitálalt, miszerint attól még, hogy hazudoznak, teljesen biztos az összetartozásuk. A férj szerint ez a kapcsolat valójában Hajninak nem bevállalható, Majkának már annál inkább, hiszen neki semmi veszítenivalója nincsen. A férj, megrökönyödéséről adott számot, miszerint érthetetlen Hajni választása. László érthetetlenül áll az előtt, hogy Dundika választása miért pont Majkára esett, hiszen a lány jobb „partit” is kaphatott volna.

Ha hihetünk a pletykáknak, akkor épp a pécsi vállalkozó az, aki sakkban tartja a celebpárt. Majkáék állandó rettegésben vannak, László szerint feleslegesen.

„Nincs okuk félni, Majkának sem kell tartania attól, hogy bántani fogom, mert engem ez az egész már nem érdekel.”

Dundika nyelve mindezek ellenére sem volt bőbeszédű. Kijelentette, hogy ő már mindent elmondott, amit akart és ezen kívül semmit nem tud hozzáfűzni a történtekhez.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását