2024. május 2. - Zsigmond

Yvette: Elképesztően izgultam!

Lakatos Yvette kis híján kiesett a Megasztárból, mert nem sikerült a tőle elvárt teljesítményt hoznia. Megkérdeztük a fiatal énekesnőt, mi volt ennek az oka, hiszen több éves tapasztalat van a háta mögött.
2010. október 9. szombat 13:29 - Kancsár Edina
A múlt heti műsorban utolsóként jutottál be. Milyen érzés volt ott állni a kiesés árnyékában?

Lakatos Yvette magáról
„Már négy éves koromban szórakoztattam a családomat énekléssel. Az iskolában pedig, én voltam a nótafa. Különlegesnek érzem magam, mert hatalmas akaraterővel rendelkezem és mindent megteszek a céljaim elérése érdekében.”- Yvette /tv2.hu/
Nagyon rossz érzés volt. Rengeteg dolog járt akkor a fejemben és elképesztően izgultam. Én mindig is olyan típus voltam, hogy ha izgultam, akkor minden kijött rajtam. Nehéz ilyenkor kordában tartani az érzéseimet… De túléltem.(nevet) Most már tudom, hogy nem szabad ennyire izgulni.

Te kivel vagy egy szobában?

Anyukámmal, vagy apukámmal. Mindig váltják egymást.

Akkor neked nagy szerencséd van. A többiek amiatt panaszkodnak, hogy mennyire hiányzik nekik a családjuk.

Hát igen, ez így nagyon jó, bár nekem is hiányzik a kishúgom és a barátom. Nem túl jó így elzárva lenni, de tudom, hogy megéri.

Itt a házban kivel barátkozol leginkább?

Mindenkivel nagyon jóban vagyok. Ádámékkal sokat hülyülünk, Panka nagyon aranyos, Reni is, Melinda olyan mint egy pótanyuka és még sorolhatnám… Szóval nagyon jó a hangulat itt és mindenkivel jól kijövök.

Mennyire fárasztanak ki a próbák: hogy bírja a hangod a megerőltetést?

Múlt héten például nagyon túlerőltettem a hangomat, mert végig teljes erővel énekeltem a próbákon. Sajnos a szombati élő adásra szinte alig maradt hangom, de tanultam a hibámból és most már sokkal jobban vigyázok rá.

Tudod már mi lesz a következő dalod?

Igen.

Mennyire passzol hozzád, az egyéniségedhez?

Most "legenda dalokat" kell énekelnem és az egyik kedvenc számomat kaptam. Szerintem jó lesz, legalábbis nagyon remélem. (nevet)

Úgy tudom, van barátod. Hogy viselitek, hogy alig találkoztok?

Elég nehezen. Nyáron jöttünk össze és akkor minden napot együtt töltöttünk. Nagyon furcsa érzés, hogy most alig láthatom. De minden nap beszélünk telefonon, és amikor van egy kis szabadidőm, akkor idejön és elmegyünk együtt sétálni egy kicsit.

Pontosan mikor is költöztél haza Kanadából?

Tavaly nyáron hazajöttünk látogatóba és akkor eldöntöttük, ideköltözünk, ami novemberben meg is történt. Már lassan egy éve Magyarországon élek. (nevet)

A kinti barátaid mennyire követik nyomon az itteni szereplésedet?

Abszolút. Mindig írnak nekem, a legjobb barátnőm pedig állandóan hívogat. Nagyon jó érzés. Még ilyen távolról is mellettem állnak és támogatnak. Nem gondoltam volna, hogy ennyire kitartóak lesznek…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását