2024. május 19. - Ivó, Milán

Sarka Kata mindent bevet!

Sarka Kata minden női praktikát bevet, hogy meggyőzze férjét egy barcelonai fotózással kapcsolatban. Nemrég kapott egy jó munkalehetőséget, azonban férje hajthatatlannak tűnik, mert nem szeretne két hétre családja nélkül maradni.
2010. október 7. csütörtök 11:08 - HírExtra
Hajdú Péter nem engedi, hogy felesége, Sarka Kata elutazzon Barcelonába, ahová néhány napja egy fotóügynökség hívta. A külföldi munka hatalmas lehetőség lenne a fiatal anyuka számára, ráadásul gyermekeit és férjét is magával vihetné a kéthetes fotózásra. A showman mégsem támogatja az utazást.

„Soha nem voltam még Barcelonában, s csak napi négy óra munkáról lenne szó. Ám Peti annyira elfoglalt a Frizbi forgatásai miatt, hogy nem tud velünk utazni” – szomorkodott Kata, akinek nagy felüdülést jelentene, ha visszatérhetne egy kicsit régi munkájához.

„Utoljára tavaly októberben voltam műteremben, már hiányzik a modellkedés. Roppant csábító lehetőséget kaptam, szeretném kihasználni. Pár napom maradt visszajelezni, ezalatt mindent megteszek, hogy meggyőzzem a makacs férjemet” – mondta határozottan Kata.

„Első lépésként úgy gondoltam, változtatok egy kicsit a hajamon, illetve diétázni és mozogni kezdtem. Novemberben lenne a fotózás, addig simán megszabadulok a fölös kilóimtól és bomba alakkal állok Peti, illetve a kamerák elé” – tette hozzá az elszánt kismama.

„Reggelenként már tudom, hogy Petinek milyen napja lesz. Hangulatember, ezért alaposan meg kell gondolnom, mikor állok elő a gyertyafényes vacsora ötletével. Ha azonban megvan a megfelelő pillanat, akkor a gyerekeket lepasszolom a nagyihoz, s kezdődhet a romantikázás” – avatta be a Bors olvasóit Hajdúné.

„Ha Peti lenne hasonló helyzetben, mindenben támogatnám. Persze a gyerekeket nem vihetné sehova!” – nevetett Kata, aki azért azt is leszögezte, ha párja nem egyezik bele az utazásba, példás családanyaként itthon marad.

Hajdú Péter egyelőre hajthatatlannak tűnik az ügyben és a következőket nyilatkozta:
„Nagy megtiszteltetés, hogy ilyen lehetőséget kapott Kata, de továbbra sem tudom elképzelni, hogy két hétig ne lássam a gyerekeimet. Dávidka amúgy is túl kicsi még egy ilyen utazáshoz. A legjobb az lenne, ha Kata elhalaszthatná a fotózást tavaszra” – nyilatkozta a showman.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását