2024. május 23. - Dezső

Tarlós: ingyenes parkolást a háziorvosoknak!

Ingyenes parkolást biztosítana az ügyeleti és háziorvosoknak Budapesten Tarlós István, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.
2010. szeptember 23. csütörtök 10:03 - HírExtra
A politikus sajtófőnökének az MTI-hez eljutatott közleménye Tarlós István szerda este tartott, interaktív lakossági fórumáról számol be, amelyen egyebek mellett a főpolgármester-jelölt arról is beszélt, hogy a jövőben csak alacsonypadlós buszok járják majd a várost, hogy az idősek és a gyermekes kismamák is kényelmesen, biztonságosan használhassák azokat.

A tájékoztatón szintén részt vevő Németh Szilárd csepeli Fidesz-KDNP-s polgármesterjelölt arra tett ígéretet, hogy 2012-ben megnyitják a kerületi uszodát, a Tamariska-domb védelmében pedig azt mondta, továbbra is kizárólag természetvédelmi területként tudja elképzelni Csepel ezen részét - tájékoztat a közlemény.

Ebből kiderül az is, Tarlós Istvánhoz szerda este több mint 5.500 háztartásból szerettek volna kérdést intézni, sokan érdeklődtek a korrupcióra gyanút adó ügyek kivizsgálásáról, a közbiztonság javításáról, valamint az utak fejlesztéséről, illetve a buszok lecseréléséről.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását