2024. április 27. - Zita

Clooneyt megrohamozták az olasz dámák

Anyósnézőbe utazott George Clooney Szardíniára. Úgy tűnik, hogy az örök agglegény sem kerülheti el a kötelező köröket: olaszországi nyaralása közben meglátogatta kedvese szülői házát.
2010. szeptember 19. vasárnap 07:46 - HírExtra
A 49 éves George Clooney és a 32 éves - nem túl meglepő módon modell - Elisabetta Canalis a lány szülőföldjén, Olaszországban töltik a vakációjukat. Los Angelesből érkeztek Olaszországba, és először a színész Comói-tó partján fekvő villájába mentek, ahol megünnepelték Elisabetta születésnapját.

Ezt követően nagy meglepetésre egy Szardínia szigetére repültek, hogy az aprócska Tresnuraghes faluban felkeressék a lány szüleit. A középkori szűk utcácskákban bolyongó sztárpár látványára hisztérikusan reagáltak a helyi asszonyok. Sikongattak, és nem akarták elhinni, hogy az Oscar-díjas színész valóban az ő portájuk előtt sétálgat.

Clooney jól állta a rohamot, rengeteg autogramot osztott szét és közös fotókon pózolt kedvese szüleinek szomszédaival. Annak ellenére, hogy már több, mint egy éve járnak, a színész most először járt a tanárnő Bruna és a radiológus apuka, Cesere otthonában.

Amerikai lapok máris azt találgatják, hogy mi lehet az anyóslátogatás oka. Elképzelhető lenne, hogy a függetlenségéhez olyannyira ragaszkodó Clooney Szardínián megkérte barátnője kezét?
Forrás: Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását