2024. március 29. - Auguszta

Harrach: együtt kell működni

Az egységes fellépés fontosságáról és a pártsovinizmus kizárásáról beszélt Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt parlamenti képviselőcsoportjának vezetője a Fidesszel közös frakcióülésen Tapolcán, pénteken.
2010. szeptember 10. péntek 20:38 - HírExtra
A KDNP-s politikus a frakcióülés zárónapján az MTI-nek elmondta: a képviselők előtt arról beszélt, olyan lehetőséget kaptak ebben a ciklusban, hogy a nemzeti egység szolgálatában komoly szerepet vállalhatnak.

Az a közös feladat, ami a pártszövetség minden tagjára hárul a nemzeti együttműködés megteremtésében, történelmi lehetőség - fűzte hozzá.

Ez minden szempontot, minden egyéni és csoportérdeket felülír, és az együttműködésben pártsovinizmusnak helye nincs - fogalmazott.

A Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőcsoportja Tapolcán szerda estétől péntek délelőttig tartó zárt tanácskozást tartott, a képviselők Orbán Viktor kormányfő mellett a minisztereket is meghallgatták.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását